POGLEDAJTE ŠTA VAM PREDVIĐA HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Evo ko će se KUPATI u NOVCU, a ko će biti praznih džepova
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

POGLEDAJTE ŠTA VAM PREDVIĐA HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Evo ko će se KUPATI u NOVCU, a ko će biti praznih džepova

Zavirite u finansijski horoskop za 2024. godinu

Objavljeno:

Zima je tradicionalno vreme zatišja, uključujući i finansijsku smirenost. Ipak, kada je u pitanju godišnji finansijski horoskop, naredna tri meseca će biti odlučujuća za mnoge horoskopske znake.

Ovan

Za predstavnike ovog vatrenog znaka zima donosi nove mogućnosti za povećanje prihoda. Ovo je povoljan period za start-up i nove projekte, a ulaganja u sebe (na primer, obrazovanje ili lični rast) mogu doneti dugoročnu zaradu.

Bik

Za Bika, nova godina donosi stabilnost u finansijskim pitanjima. Pametne investicije i razumni troškovi biće osnova za susret sa prolećem u punom naoružanju. Planiranje budžeta i umerenost u potrošnji u naredna tri meseca važniji su nego ikad.

Blizanci

Uvek druželjubivi Blizanci će naredne godine moći da pronađu dodatne izvore prihoda zahvaljujući novim vezama i komunikacijama. Ali morate biti pažljivi kada su u pitanju ponude koje dobijate: neke od njih nisu tako privlačne kao što izgledaju na prvi pogled.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak

Predstavnici ovog znaka moći će da poboljšaju svoje materijalno stanje kroz timski rad ili podršku kolega. Ne bi trebalo da preuzimate projekte sami; bolje je da ih podelite sa onima kojima potpuno verujete. Isplata će biti mnogo veća.

Lav

Lavovi mogu bezbedno da započnu nove projekte kojima su dugo oklevali da pristupe. Naredna tri meseca su najbolje vreme za ovo. Takođe razmislite o ulaganju u sopstvene veštine i profesionalni razvoj: dugoročno, to može dovesti do povećanja prihoda.

Devica

Za Devicu, zima će biti vreme da pažljivo i skrupulozno analiziraju svoje troškove i prihode. Dobro upravljanje budžetom i informisane investicione odluke mogu doneti dugoročne koristi. Budite spremni da vidite baš taj „prozor mogućnosti“ i iskoristite šansu.

Vage

Zima je za Vagu period novih finansijskih dogovora i partnerstava, što će dovesti do povećanja prihoda. Pažljivo proučite sve trendove u poslovanju, pogledajte koje obećavajuće niše se pojavljuju i uhvatite „znake sudbine“. Ova godina će vam biti finansijski uspešna, ali ne treba da sedite skrštenih ruku.

Škorpija

Za Škorpiju, zima će biti vreme za ažuriranja u finansijskoj sferi. Dodatne mogućnosti zarade mogu se pojaviti iz neočekivanih izvora. Ali pre nego što odlučite da napravite ozbiljnu investiciju, napravite detaljan poslovni plan ne oslanjajući se samo na intuiciju.

Strelac

„Uči i uči ponovo“ je upravo ova teza koju Strelac treba da uzme u obzir kada se priprema za predstojeću zimu. Istraživanje novih oblasti i unapređenje vaših profesionalnih veština može dovesti do novih izvora prihoda.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Ova tri meseca za Jarca su dugo očekivani trenutak kada će prethodni finansijski napori konačno uroditi plodom. Glavna stvar je da se ne zaustavite na tome i nastavite da se krećete u datom pravcu, a da se ne raspršite po paralelnim projektima.

Vodolija

Vodolije su konačno pronašle polje koje im donosi zadovoljstvo i ujedno ih dobro plaća. Da biste dalje napredovali u finansijama, možete čak i rizikovati. Eksperimentisanje i inovacije mogu dovesti do dodatnog prihoda.

Riba

Intuicija je jača strana svih Riba. A u nadolazećoj godini morate je posebno slušati. Obratite pažnju na svoje hobije i interesovanja: moguće je da je ovo područje takođe područje rasta.

BONUS VIDEO

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.