EVO ŠTO U SPAVAĆOJ SOBI NIKAD NE TREBA DA DRŽITE PORODIČNE SLIKE: Razlog je VELIK KAO KUĆA, neće vam PASTI NA PAMET
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

EVO ŠTO U SPAVAĆOJ SOBI NIKAD NE TREBA DA DRŽITE PORODIČNE SLIKE: Razlog je VELIK KAO KUĆA, neće vam PASTI NA PAMET

Kako ističe ovaj stručnjak za feng šui, blokada prvenstveno potiče od ulaznih vrata i kakvo je središte doma - da li je prebukiran stvarima

Objavljeno: 13:24h

Feng šui je drevna kineska nauka o usklađivanju života i energije. Stara je preko 5.000 godina i ima mnogo oblast. Kako postići feng šui u emocijama, u našem domu, a kako u novčaniku? Miroslava Miković, sertifikovani feng šui konsultant za Prva TV otkrila je kako da se rešimo blokada. Na prvom mestu važno je sređivanje doma. Šta to znači?

"Treba da se očiste fioke, detaljno, ali to bi trebalo jednom mesečno da se radi. Što se tiče nekih 'dubokih' čišćenje poput slika, papira sa kojim ste emotivno vezane tokom, to znači da još niste spremni za tu vrstu odbacivanja. To važi za ljubav. Bolje to ostaviti, radite nešto drugo, pa kad budete spremnni ond aćete očistiti", istakla je na početku Mima.

Šta još može da predstavlja blokadu?

Kako ističe ovaj stručnjak za feng šui, blokada prvenstveno potiče od ulaznih vrata i kakvo je središte doma - da li je prebukiran stvarima:

"Što se tiče ljubavnog dela, postoji nekoliko blokada. U spavaćoj sobi je veoma važno na kom mestu se nalazi krevet. Važno je da on bude sa dobrim uzglavljem. Takođe, parovi bi trebalo da imaju jednodelni madrac, ne iz dva dela. Posteljina treba da bude u lepšim i veselim bojama. U spavaćim sobama se ne drže dečije slike i slike familije. Ogledalo nikako", objasnila je Mima.

Takođe, biljke u domu su veoma bitne, prema rečima ove stručnjakinje, jer smiruju energiju. Služe za čišćenje prostora i jako je dobro da ih držite pored komjutera i WI-Fi modema. Biljka zamija je odličan primer.

02:08

Dnevna soba

(Espreso/alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.