PREPOLOVILA PAMPUR NA DVA DELA I STAVILA U KOLA: Komšije kada su OSETILE REZULTAT odmah su uradili ISTO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/CrazyRussianHacker

savet

PREPOLOVILA PAMPUR NA DVA DELA I STAVILA U KOLA: Komšije kada su OSETILE REZULTAT odmah su uradili ISTO

Prepolovite pampur na dva dela i stavite u auto, kada vidite rezultat oduševićete se

Objavljeno:

Čepovima od plute najčešće se zatvaraju boce vina, ali oni se mogu iskoristiti i na brojne druge načine.

Osim što su korisni kao podmetači ispod nogara nameštaja kako bi se izbegle ogrebotine na podu ili da bi se produžio rok trajanja voća, možete ih koristiti i u svom automobilu, i to kako biste se rešili nekih uobičajenih problema.

Zahvaljujući upijajućim svojstvima plute, čepove možete koristiti ne samo za neutralizaciju neugodnih mirisa, već i za osvežavanje mirisa u automobilu.

Jednostavno prepolovite čep, dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja po izboru na oba kraja i postavite ih u prostor svog automobila, poput držača za čaše. Tokom vožnje, proširiće se prijatan miris. Da biste održali njihovu efikasnost, zamenite čepove na svaka dva-tri dana.

Ovaj trik je prirodan i ekološki prihvatljiv, za razliku od tradicionalnih osveživača vazduha koji sadrže štetne hemikalije i mogu prouzrokovati zdravstvene probleme.

Oslobađanje automobila od neprijatnih mirisa može biti izazov, posebno ako su prisutni mirisi hrane ili tragovi kućnih ljubimaca.

Kafa
foto: Jiri Hera / Panthermedia / Profimedia

Zrna kafe

Napunite čarapu zrncima kafe ili mlevenom kafom, zavežite je i smestite u pepeljaru ili različite skrovite delove automobila.

Eterično ulje sa kuglicama vate

Nakapajte nekoliko kapi eteričnog ulja na vatu kako biste eliminisali neugodne mirise, a zatim je postavite u ventilacijske otvore automobila radi bolje difuzije mirisa.

Eterično ulje i soda bikarbona

Napunite malu teglu do polovine sodom bikarbonom i stavite je u držač za čaše u automobilu. Dodajte 20 kapi eteričnog ulja i prekrijte teglu komadom prozračne tkanine.

Pirinač i eterično ulje

U pirinač dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja, smesu stavite u otvorenu teglu i postavite je u držač za čaše. Protresite posudu po potrebi kako biste osvežili vazduh u automobilu.

Bonus video: Trik za pranje plastičnih posuda

00:59

ZLATNI TRIK ZA PRANJE PLASTIČNIH POSUDA: Ne morate da ih bacate, na ovaj način ćete SKINUTI NAJGORU MASNOĆU! (VIDEO)

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.