POSLEDNJA OBJAVA ĆERKE BRUSA VILISA ĆE VAS RASPLAKATI: Nedostaje joj TATA, a zbog ove PSOVKE nikome nije DOBRO
Brus Vilis, Foto: INSTAGRAM/EMMAHEMINGWILLIS

paŽnja

POSLEDNJA OBJAVA ĆERKE BRUSA VILISA ĆE VAS RASPLAKATI: Nedostaje joj TATA, a zbog ove PSOVKE nikome nije DOBRO

Ćerka Brusa Vilisa, Rumer Vilis, otvoreno je progovorila o svom odnosu sa tatom nakon njegove dijagnoze frontotemporalne demencije (FTD).

Objavljeno:

Planetarno popularnom glumcu Brusu Vilisu je pocetkom godine dijagnostikovana neizlečiva vrsta demencije, a njegova porodica iskreno prenosi iz dana u dan kako je ziveti sa čovekom koji je izgubio moć verbalne komunikacije

Ćerka Brusa Vilisa, Rumer Vilis, otvoreno je progovorila o svom odnosu sa tatom nakon njegove dijagnoze frontotemporalne demencije (FTD).

Rumer (35) je u ponedeljak podelila slatki snimak sebe i svog oca glumca (68) iz vremena kada je bila beba, uz natpis "Stvarno mi nedostaje moj tata danas". Mnogim fanovima ove reči su slomile srce, a neutešna ćerka je objasnila kako se bore sa teškom bolešću za koju ne postoji lek.

Na fotografiji se može videti Brus bez košulje kako se smeje dok drži Rumera, koji nosi belu sunčanu haljinu i cvetnu traku. Na ovaj način je odala svom tati počast i prisetila se perioda kada je sve bilo "normalno".

Glumičina sestra Talula Vilis, najmlađe dete Brusa i bivše suprugeDemi Mur, takođe je podelila objavu na svom Instagram profilu.

Nekoliko dana ranije, Talula (29) je na Instagramu podelila svoju objavu o svom tati i rekla kako je "ponosna" što je njegova ćerka.

Na prvoj fotografiji, glumica je sedela pored tate u fotelji dok ju je on grlio, a ona ga je držala za ruku. Nakon toga je usledila slika Taluline vozačke dozvole koja pokazuje njeno puno ime, a onda i slika Brusa kada je bio na vrhuncu svoje karijere.

Na poslednjoj slici je prikazan dvojac oca i ćerke kako zajedno šetaju, a Talula je nosi svetlosivu duksericu sa natpisom "UMRI MUŠKI", iz istoimenog akcionog filma njenog oca iz 1988. godine, čime mu je odala posebnu čast.

"Prokletstvo, ove fotografije su popularne večeras. Ti si moje celo srce i tako sam ponosan što sam tvoja Talula Bel Brus Vilis", napisala je ona uz kolaž sa slikama.

Ranije ovog meseca, Talula je govorila u emisiji Dru Barimor o izazovima i sadašnjem načinu života Brusa nakon njegove dijagnoze.

- On je isti, što mislim da je u tom pogledu najbolje što možete da tražite, rekla je ona i dodala: - Vidim ljubav u njegovim očima kada sam s njim, to je moj tata i on me voli, što je zaista posebno.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Brusova porodica je otkrila njegovu dijagnozu afazije, moždanog poremećaja koji utiče na kognitivne sposobnosti, u februaru, i tom priliko su rekli: - Brus je oduvek pronalazio radost u životu - i pomagao je svima koje poznaje da učine isto.

- Značilo je da svet vidi kako taj osećaj brige odjekuje njemu i svima nama. Tako smo dirnuti ljubavlju koju ste svi delili prema našem dragom mužu, ocu i prijatelju tokom ovog teškog vremena, dodali su.

- Vaše kontinuirano saosećanje, razumevanje i poštovanje omogućiće nam da pomognemo Brusu da živi što ispunjenijim životom, zaključila je porodica.

Mnogi su se začudili kako je porodica bila tako otvorena po pitanju Brusove dijagnoze, ali Talula je objasnila: - Pa, mislim da to ima dvostruko značenje. S jedne strane, to je ko smo mi kao porodica, ali takođe nam je zaista važno da širimo svest o ovoj bolesti.

- Ako možemo da iskoristimo nešto sa čime se borimo kao porodica da pomognemo drugim ljudima, da to okrenemo i napravimo nešto lepo od toga, to je zaista posebno za nas, dodala je ona.

Pored Rumer i Talule, Brus takođe ima i ćerku Skaut (32) koju je dobio sa drugom suprugom, Murom (61), kao i ćerke Mejbl (11) i Evelin (9) koje je dobio iz trećeg brraka sa Emom Heming Vilis.

00:58

Dino Merlin počeo treći koncert

(Espreso/srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.