ZA OVA 3 ZNAKA ASTROLOZI KAŽU DA SU NAJGORI U KREVETU: DŽABE se hvalite BROJKAMA, kad je jedna stvar OČIGLEDNA
Ilustracija, Foto: Profimedia / Hugo Felix / Panthermedia /

MORATE ZNATI

ZA OVA 3 ZNAKA ASTROLOZI KAŽU DA SU NAJGORI U KREVETU: DŽABE se hvalite BROJKAMA, kad je jedna stvar OČIGLEDNA

Za ove horoskopske znakove astrolozi tvrde da su loši u krevetu

Objavljeno:

Dok neki znakovi Zodijaka prirodno zrače senzualnošću i strašću, drugi možda nisu toliko vešti u umeću ljubavi.

Devica Device su poznate po svom perfekcionizmu i analitičkom umu, što ih može sprečiti u potpunom opuštanju i uživanju u trenutku. Njihova sklonost analizi i fokusiranju na detalje može ometati spontanost i strast, koje su potrebne za uistinu zadovoljavajući seksualni doživljaj. Device previše brinu o tome da sve bude savršeno, što može umanjiti njihovu sposobnost da se prepuste čarima trenutka.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Vodolija Vodolije su poznati po svojoj nezavisnosti i ponekad emocionalnoj distanciranosti. Iako su intelektualno stimulativni, nedostaje im strast i emocionalna dubina koja čini seksualni doživljaj zaista intimnim. Njihova sklonost emocionalnom distanciranju stvara osećaj odvojenosti u spavaćoj sobi, što ometa stvaranje duboke i senzualne veze s partnerom.

Jarac Jarci su praktični i ozbiljni, što može da dovede do nedostatka spontanosti i igre u spavaćoj sobi. Njihov realističan pristup sprečava ih u potpunom predavanju trenutku strasti i užitka. Jarci su previše fokusirani na performanse i efikasnost umesto da se opuste i istražuju kreativne i nekonvencionalne načine izražavanja seksualnosti.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.