STRUČNJACI OTKRILI RAZLOG ZAŠTO JE SE*S U HOTELIMA MNOGO BOLJI NEGO KOD KUĆE: Nije slučajno, OVA STVAR je ključna
Strast, Ilustracija, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

saznajte

STRUČNJACI OTKRILI RAZLOG ZAŠTO JE SE*S U HOTELIMA MNOGO BOLJI NEGO KOD KUĆE: Nije slučajno, OVA STVAR je ključna

Terapeutkinja Marisa Nelson iznosi bar tri razloga zašto bi bračni parovi trebalo da iznajme smeštaj u obližnjem hotelu, bar na noć

Objavljeno:

Mnogi parovi nerado priznaju da su od trenutka kada su dobili decu njihove tzv. bračne dužnosti pretrpele velike promene. Najneprijatnija i najviše uočljiva je ona u vidnom smanjenju se*sulane aktivnosti između bračnih partnera. Razloga za to je mnogo. Ma koliko muškarci bili orni za to u pola dana, noći ili jutra, dame su te koje su najviše kraj novih članova porodice.

Tako da posle trenutka kada deca konačno budu ušuškana u krevetu i zaspu čvrstim snom, posle bar pet buđenja u prvih sat vremena, bračni drugovi jedva da imaju snage da se istuširaju i pripreme šta će sutradan nositi na posao. Potom sledi bežanija po dečijim sobama da bi se uverili da li mališani zaista spavaju, a mnogi koji imaju bebe znaju da ni ta noć neće biti mirna, već samo jedna u nizu besanih noći.

Ilustracija
Ilustracijafoto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Druga stvar koja sprečava intimu i kada deca nešto odastu su novi problemi. Jedan tata se nedavno pohvalio na društvenim mrežama da kako pošalju decu u vrtić oni u rekordnom roku pokupe sve viruse, tako za sada samo još navodno nisu imali Malariju i Groznicu subotnje večeri, aludirajući na klasik iz davne 1977. godine. Čak i kada su svi dobro i zdravi, veče je trenutak kada su u bračnom krevetu mališani, bake koje su došle da provere kako su im unučići, a u najmanju ruku tu su bar kućni ljubimci i gomila nereda koja je ostala za svima njima.

Ekspertima koji su se bavili proučavanjem zašto mnogo više intimnih odnosa među bračnim partnerima ima u hotelskim sobama, zato nije bilo previše teško da uoče neke od glavnih problema. S druge strane hotelska soba je na prvom mestu mesto gde se dvoje ljudi može u potpunosti opustiti, bez bojazni da neko od dece ili svekra i svekrve upadne u sobu, a opuštanje će se završiti i uživanjem u se*sulanom činu sa partnerom.

Ljubav
Ljubavfoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Takođe, hotelska soba će ih podsetiti na sva ona putovanja pre nego što su deca i mnoge druge obaveze došle na red, pa će imati i dozu mistike. Stručnjaci savetuje da upravo zbog poboljšanja ljubavnih odnosa bračni partneri treba da počnu da praktikuju da odlaze bar na noć ili vikend u hotel. To može biti sasvim pristupačni hotel u obližnjem gradu, dok ukoliko živite u velegradu iskoristite odlazak u predgrađa u kojima nikada do sad niste bili.

- Prvo, hotelska soba je povezana sa medenim mesecom za bračne parove. Drugo, prepuštanje poznatog okruženja spavaće sobe nepoznatom je veoma uzbudljiv trenutak, što je i naučno dokazano. U novom okruženju, mozak proizvodi više dopamina, hormona sreće i zadovoljstva, koji igra veliku ulogu u se*su, odnosno povećava zadovoljstvo i uzbuđenje. Ekskluzivnost hotelske sobe omogućava parovima da se fokusiraju samo na se*s i potpuno se posvete jedno drugom - objašnjava terapeutkinja Marisa Nelson.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.