UVRNUT TREND U VEZAMA ZA 2024. GODINU VEĆ TRESE INTERNET: Ljudima će biti NEBITNE godine, tražiće samo ove 3 stvari
Veza, Foto: Profimedia

da li je ovo realno?!

UVRNUT TREND U VEZAMA ZA 2024. GODINU VEĆ TRESE INTERNET: Ljudima će biti NEBITNE godine, tražiće samo ove 3 stvari

Velike razlike u godinama protekle decenije odomaćile su se u vezama

Objavljeno:

Kako je međi javnim ličnostima ovaj trend postao normalan, isto tako se preselilo na "obične" ljude. Ali ne samo uživo, upoznavanje i druženje parova sa većim jazom godinama može se sve češće viđati i na društvenim mrežama i aplikacijama za upoznavanje.

Prema stručnjacima, ako tražite partnera preko aplikacije za upoznavanje, iduće godine će vam se češće nuditi značajno stariji ili značajno mlađi, tako barem kaže "Bumble", koji na temelju odgovora od 25.000 samaca predviđa da će velika razlika u godinama biti pravi trend u 2024. godini.

Par, Ljubav, Seks, Krevet, Odnosi, Spavaća soba, Brak, Veza
foto: Profimedia

"Samci više neće tražiti savršene partnere i neće paziti na vremenske okvire, a više će da cene emocionalnu ranjivost, samopoštovanje i zajedničke prioritete s partnerom", rekli su istraživači. Postavlja se pitanje kolika je razlika idealna da bi veza uspela? Prema Tobiju Ingamu, psihoterapeutu, ne postoji savršena razlika u godinama.

"Nekad je postojalo nepisano pravilo da prepolovite svoje godine i tome dodate sedam te da je to idealna razlika u godinama, ako volite mlađe, naravno. Ali to je sada verovatno zastarela priča", rekao je Ingam.

"Mislim da je pre ljudima bilo važnije da su im partneri vršnjaci ili barem da pripadaju istoj generaciji, jer tako više toga dele, ali u novije, moderno vreme to je sve manje bitno i mladi se ljudi više s tim ne opterećuju. Godine su im manje bitne nego prethodnim generacijama, a kvalitet odnosa im je prioritet", dodao je za kraj.

BONUS VIDEO

03:52

PRETERO SAM, IMAM MANJAK POVERENJA ZBOG PROŠLIH VEZA! Ša se slomio na pomen Vanje pa joj poručio: NEĆU ODUSTATI OD BRAKA

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.