3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA SATURN DONOSI POTPUNI HAOS: Raskid kuca na njihova vrata - ovo su im zadnji dani LJUBAVI
Raskid, Foto: Profimedia

au, šta im se sprema!

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA SATURN DONOSI POTPUNI HAOS: Raskid kuca na njihova vrata - ovo su im zadnji dani LJUBAVI

Svaki par prolazi kroz manje ili veće krize tokom svoje veze.

Objavljeno:

Nekad nam se čini da je raskid jedini način da se izađe i odnosa koji više ne funkcioniše. Da li ste se ikad zapitali koliko je uticaj zvezda u tom trenutku? Kako objanjavaju astrolozi ljubavne veze su posebno na udaru kada se Mesec kao simbol naših emocija nađe u kvadratu sa Saturnom.

Ova planeta koju mnogi ne vole zaista je teška ali zato što nas uči najtežim životnim lekcijama. Pod njenim uticajem na površinu isplivava istina pa sva zavaravanja i nade padaju u vodu. Naravno, kako objašnjavaju astrolozi kada se ove dve planete nađu u kvadratu to ne znači neminovan kraj, već poteškoće u vezi kao i period kada moramno da preuzmomeo odgovornost za sopstvene postupke.

Ovih dana kada je ovaj aspekt aktuelan mnogi će prolaziti kroz težak period u partnerskim donosima, a na udaru sudbine koju kroji Saturn posebno će se naći tri znaka, piše portal Yourtango

Bik

Iako Bikovi o raskidu razmišljaju već duže vreme, pravi problem leži u tome što vole osobu sa kojom su u vezi, ali smatraju da partner ne ulaže dovoljno truda u njihovu romansu. U ovakvim trenucima Satur će vam otvoriti oči i naterati vas da birate: da li želite da celog života budete sa sebičnom osobom koja zanemaruje vaše potrebe ili ćete skupiti hrabrost da prekinete tu vezu i sreću potražite sa nekim drugim. Koliko god vam bilo teško da odlučite, svesni ste da odgvor leži u vašem srcu.

horoskop
foto: Profimedia

Ljubav prema svom partneru je ono što vas sprečava da okončate vezu ali to je ujedno i jedina realna opcija ako ne želite da čupate kosu kao da vam opelješi bankovni račun. Da stvar bude gora partner ne da ne pokuzuje ljubav prema vama već nema ni zrnce poštovanja za sve što ste vi uložili i ulažete u vašu vezu. Razmišljate o raskidu sa ovom osobom svakodnevno ali se plašite posledica te odluke i kako ćete kad ostanete sami. Na vama je da procenite šta je najbolje po vas, za partnera ne brinite on će se već snaći.

Lav

Nekada ste bili imulsivniji i platili ste zbog toga cenu. Sada znate da ono što osećate ne znači nužno da treba odmah i da reagujete. Imate potrebu da se udaljite od partnerstva koje ste vi i vaša voljena osoba gradili godinama. Pošto više vaš svet ne funkcioniše, razmišljate da to okončate. Iako vam je teško da prihvatite partnera onakvog kakav jeste, niste sigurni da je raskid pravi izbor i to za oboje.

Bez obzira što ste o tome razmišljali, ideja o rastanku bi za vas mogla da bude samo fantazija. Iako to suštinski ništa ne znači vama daje pauzu da razmislite i ne žurite na način kako ste to ranije radili. Impulsivne odluke mogu samo povrediti partnera ili vas, a najčešće se završavaju sa vrlo neprijatnim poledicama. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o svemu pre donošenja konačne odluke.

Horoskop, Lav
foto: Nataliia Vzhyshnevska / Panthermedia / Profimedia

Devica

Devica je spremna da pusti partnera iz svog zagrljaja iako zavisi od ove osobe. Iako delite mnoge zajednilkih stvari sa partnerom svesni ste da je došlo do prezasićenja i gušenja. Čak i ako odlučite da ostanete u vezi koja vam više ne odgovara dobro znate da to ne vodi nikud osim nagomilavanja vašeg nezadovoljstva. Svesni ste da je život sa tom osobom dobar, ali bez strasti. Partner je dobra osoba i nikada ništa nisu učinili da vam naškode, samo su vam je dosadio a vi ne vidite da će se bilo šta promeniti. Možete proživeti sa njima život bez uspona i padova, ravnodušno i jednolično ako vam to ne smeta. Stalno razmišljate o raskidu, ali nsite načisto šta vam je činiti. Život sa partnerom je previše udoban i dosadan.Tu ste gde jeste, vaše je da uradite šta želite.

BONUS VIDEO

02:02

UHVATILI SU POGREŠNOG DOK JE UBICA I SILOVATELJ HARAO SUBOTICOM Mališić o radu poligrafa: Postoji nepogrešiv znak da neko LAŽE

(Espreso/srecnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.