OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA VOLE NOVAC VIŠE OD SVEGA, NIKO IM NIJE RAVAN: Sve MATERIJALNO im je najbitnije u životu
Ilustracija, Foto: Profimedia

ASTRO

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA VOLE NOVAC VIŠE OD SVEGA, NIKO IM NIJE RAVAN: Sve MATERIJALNO im je najbitnije u životu

Predani su i uporni u svojim naporima da se popnu na vrh, a to često uključuje sticanje materijalnog bogatstva

Objavljeno:

Svako od nas ima različite prioritete u životu. Dok su nekima najvažnije emocionalne veze i duhovna ispunjenost, drugi naglasak stavljaju na materijalne stvari i luksuz. Prema astrolozima, ova tri horoskopska znaka često se posmatraju kao veliki materijalisti.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj želji za luksuzom i komforom. Vole kvalitetne stvari i često su spremni da ulože više novca da dobiju ono što žele. Stabilnost i sigurnost su im od izuzetne važnosti pa su često usmereni na stvaranje i očuvanje materijalnog bogatstva. Nisu nužno opsednuti novcem, ali cene stvari koje novac može da im pruži.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Devica

Device su orijentisane na detalje i često imaju jasne finansijske ciljeve. Iako im nije toliko stalo do luksuza, kao što je slučaj s Bikovima, vole osećaj sigurnosti koji dolazi s dobro napunjenim bankovnim računom. One pomno prate svoje finansije i ulažu mudro.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i često povezuju lični uspeh s materijalnim dostignućima. Postizanje visokog društvenog i finansijskog statusa za njih je često pokazatelj njihove vrednosti. Predani su i uporni u svojim naporima da se popnu na vrh, a to često uključuje sticanje materijalnog bogatstva.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.