OVA ČETIRI HOROSKPSKA ZNAKA CENE SAMOĆU I NAJVIŠE VOLE DA IH NIKO NE OMETA: Ako volite društvo BEŽITE od njih
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

OVA ČETIRI HOROSKPSKA ZNAKA CENE SAMOĆU I NAJVIŠE VOLE DA IH NIKO NE OMETA: Ako volite društvo BEŽITE od njih

Nekoliko znakova Zodijaka privlače usamljeni prostori - oni jednostavno vole tišinu drevnih zamkova, starih igrališta ili čak pustih ostrva

Objavljeno:

Usred urbanih pejzaža i užurbanog gradskog života, postoji fascinacija zaboravljenim ili zanemarenim krajevima našeg sveta. Napuštena mesta, nekada zauzeta životom, sada stoje kao nemi svedoci protoka vremena. Iako većina može videti propadanje i pustoš, postoje neki zvezdani znaci koji pronalaze duboku lepotu u ruševinama prošlosti. U istraživanju nesputanih mesta vide čar koji prevazilazi konvencionalnu estetiku. Osećaju privlačnost prema bogatstvu istorije, samoći za razmišljanje i privlačnosti nekonvencionalnog.

Škorpija: Lepota u nestalnosti postojanja

Škorpije se često povezuju s misterijom i fascinacijom mračnim aspektima života. Napuštena mesta mogu se svideti njihovoj radoznaloj i istraživačkoj prirodi, kao i njihovoj opčinjenosti skrivenim pričama i tajnama. Veruju da su drevni zamkovi kao vremenske kapsule, čuvajući istoriju i priče prošlih epoha. Oni pronalaze lepotu na ovim mestima jer cene priliku da otkriju prošlost i povežu se sa narativima ugrađenim u zidove.

Horoskop
Horoskopfoto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Škorpija vizualizuje svaku napuštenu zgradu kao platno koje prikazuje slojeve ljudskog iskustva i evoluciju arhitekture i kulture. Oni veruju da zidovi u ruševinama, zarđali ostaci i zaraslo rastinje govore vizuelnu priču o protoku vremena. Ova estetika opadanja smatra se svedočanstvom efemerne prirode života. Ovi vodeni znaci smatraju da se lepota može naći u samoj nestalnosti postojanja.

Ribe: Okruženje pogodno za introspekciju

Ribe su poznate po svojim umetničkim i maštovitim kvalitetima. Možda će pronaći lepotu u melanholiji napuštenih mesta, videći ih kao platno za kreativnu inspiraciju ili okruženje koje izaziva duboke emocije. Kada su Ribe iscrpljene naletom aktivnosti oko sebe, mogu poželeti malo tihe samoće koju ima u izobilju na napuštenim mestima.

Ovi vodeni znaci smatraju da ovo pruža jedinstven beg od buke savremenog života. Pošto samoću smatraju platnom za samorefleksiju i introspekciju, traže utehu i spokoj u takvom okruženju. U stvari, odsustvo ljudske aktivnosti omogućava vezu sa njihovim mislima na način koji je retko moguć u užurbanom spoljašnjem svetu.

Horoskop
Horoskopfoto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Jarac: Zagonetna lepota kao inspiracija

Jarčevi su često praktični i disciplinovani, ali takođe veoma cene istoriju i tradiciju. Napuštena mesta mogu privući ove zemaljske znakove zbog istorijskog konteksta i osećaja da vreme stoji. Smatraju da takvi prostori često prkose društvenim normama i očekivanjima. Dakle, oni cene nekonvencionalnost i pronalaze lepotu u buntovnoj prirodi ovih mesta.

Jarčevi misle da suprotstavljanje zaboravljenih struktura u pozadini naprednog sveta dovodi u pitanje unapred stvorena shvatanja. Oni nude perspektivu koja prevazilazi konvencionalne definicije lepote. Zato vole da s vremena na vreme naprave pauzu i zarone u izvor kreativne inspiracije koja dolazi iz istraživanja zagonetne lepote koja se nalazi u zaboravljenim krajevima sveta.

Vodolija: Kroz prošlost gledaju u budućnost

Vodolije imaju tendenciju da istražuju profesije kao što su umetnici, fotografi i kreativni umovi. To je zato što su poznati po svom nekonvencionalnom i progresivnom razmišljanju.

Oni mogu pronaći lepotu na napuštenim mestima kao simbole promene, propadanja i protoka vremena, u skladu sa svojim načinom razmišljanja koji gleda u budućnost. Štaviše, inspiraciju pronalaze u jedinstvenim teksturama, bojama i atmosferi starih parkova, drevnih tvrđava i drugih prostora.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.