MILA MAJKO, KAKVOG BIZNISMENA IMA ANICA DOBRA: Bio na čelu FUDBALSKOG KLUBA, a ovaj PEVAČ mu bio NAJBOLJI PRIJATELJ
Anica Dobra, Foto: Dragan Kadić

paŽnja

MILA MAJKO, KAKVOG BIZNISMENA IMA ANICA DOBRA: Bio na čelu FUDBALSKOG KLUBA, a ovaj PEVAČ mu bio NAJBOLJI PRIJATELJ

Sovtićeva veza s umetničkim svetom nije bila samo kroz Anicu Dobru. On je bio vlasnik omiljene kafane Džeja Ramadanovskog, gde su se okupljali ljubitelji dobre muzike i prijatelji

Objavljeno: 12:48h

Dok je glumica Anica Dobra svojim šarmom osvajala srca publike tokom tri decenije, retko ko znao je da stoji uz nju Miodrag Mića Sovtić, uspešan biznismen sa Dorćola.

Ova ne tako često viđena ličnost, uprkos svojoj skromnosti, ostavila je dubok trag ne samo u poslovnom svetu već i u privatnom životu.

Miodrag Mića Sovtić je dugi niz godina bio ne samo partner Anice Dobre već je bio i blizak prijatelj poznatog pevača Džeja Ramadanovskog. Njihovo prijateljstvo je raslo iz vremena kada su obojica aktivno igrali fudbal, a ono što je poznato jeste da je Sovtić, osim što je bio biznismen, takođe zauzimao i poziciju predsednika Fudbalskog kluba Dorćol.

Sovtićeva veza s umetničkim svetom nije bila samo kroz Anicu Dobru. On je bio vlasnik omiljene kafane Džeja Ramadanovskog, gde su se okupljali ljubitelji dobre muzike i prijatelji.

Miodrag Softić
foto: Prinstcreen/Youtube/svetskiradio

- Upoznali smo se sredinom sedamdesetih, obojica smo igrali fudbal. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju - govorio je Sovtić o njihovom prijateljstvu

Osim svoje prisutnosti u umetničkom svetu, Sovtić ima sina Miloša iz prvog braka. Porodica Sovtić je neko vreme pokušala da pronađe sreću u Nemačkoj, ali su se na kraju vratili u svoj rodni Dorćol. Mina.

- Tata je stara garda, ona uz koju idu poseban moral i etika ulice. Jako ga cenim. Mama je iz drugačijeg miljea, a ja sam čudan miks ta dva sveta. Imala sam uvid i u jedno i u drugo, i to me je obogatilo - izjavila je Mina Sovtić.

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.