DIJANA ĐOKOVIĆ OTKRILA ZAŠTO NE VERUJE U BOGA: Od malena su joj ovo GOVORILI, ISTINA IZ PORODICE IZAŠLA NA VIDELO
Dijana Đoković, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

paŽnja

DIJANA ĐOKOVIĆ OTKRILA ZAŠTO NE VERUJE U BOGA: Od malena su joj ovo GOVORILI, ISTINA IZ PORODICE IZAŠLA NA VIDELO

Kako je istakla u jednom intervjuu, od malena nije učena da veruje u Boga, a Božić i Uskrs nikada nisu slavili

Objavljeno:

Novakova majka je ispričala kako su joj se deca ipak krstila Majka tenisera Novaka Đokovića, Dijana Đoković, otkrila je da nije odrasla u religioznoj porodici. Kako je istakla u jednom intervjuu, od malena nije učena da veruje u Boga, a Božić i Uskrs nikada nisu slavili.

"Moji roditelji su katolici, ali su ih nekako partija i komunizam vaspitali. Oni su se izjašnjavali kao Jugosloveni. Mene nisu učili odmalena niti sam ja imala bilo šta od toga da ja verujem u Boga. Niti smo slavili Vaskrs ili Božić. Nisam mogla da to prenesem na svoju decu nešto što ni sama nisam imala, da budem iskrena", priznala je Dijana.

Srđan Đoković, Dijana Đoković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đokovićka je potom otkrila da je Novak zajedno sa bratom Markom kršten u maju 1992. godine i to na zahtjev Stanke, majke Srđana Đokovića.

"U Srđanovoj porodici ni oni nisu bili kršteni, jer nisu mogli ili nisu smeli da se krste. Pokojna Srđanova majka Stanka je pred kraj života bila teško bolesna od raka kostiju i očekivalo se da umre. Ona je jako željela da pred smrt krsti decu. Tako da smo mi u maju 1992. godine kada je Novak imao pet, a Marko nije imao ni godinu dana, na kraju odlučili da se krstimo", ispričala je Dijana za Sputnjik.

02:52

POSKUPLJENJE RIBE TOKOM POSTA I SEZONE SLAVA: Ovo su najtraženije vrste i njihove cene

(Espreso/najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.