5 POZA U KREVETU KOJE NIJEDNA ŽENA NE MOŽE DA SMISLI: U jednoj najviše glume vrhunac, a muškarcima je OMILJENA
Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

ko bi rekao?!

5 POZA U KREVETU KOJE NIJEDNA ŽENA NE MOŽE DA SMISLI: U jednoj najviše glume vrhunac, a muškarcima je OMILJENA

Poza u krevetu koju žene ne mogu da smisle važi za jednu od omiljenih poza jačeg pola.

Objavljeno:

U istraživanju koje je sproveo magazin "Women's Health", ispostavilo se da je reč o "dogi stajlu", odnosno intimnom odnosu otpozadi. U ovoj pozi žena težinu oslanja na laktove i na kolena, a mnoge žene se žale na posledice poput bolnih kolena, kičme i vrata.

Takođe, pokazalo se da žene ne vole ni da budu odozgo tokom intimnog odnosa, što je druga najomraženija poza. Potom sledi "obrnuta kaubojka", koja podrazumeva da žena sedi na muškarcu dok mu je okrenuta leđima. Čuvena misionarska poza, koja je jedna od najčešćih, takođe se našla na listi najmanje poželjnih poza. Zauzela je četvrto meso.

Vezivanje, Seks
foto: Nigel Spooner / Alamy / Alamy / Profimedia

U top pet spada i poza 69. Podsetimo, prema rečima dr Karana Radža, popularnog doktora na TikTok-u, "obrnuta kaubojka" je zvanično najopasnija intimna poza jer se 50 odsto preloma muških polnih organa desi upravo u njoj. Svi pamte slučaj muškarca iz Indonezije kada je usred zanosa čuo "kvrc" nakon kojeg je usledio jak bol i gubitak erekcije.

Takođe, nije mogao da ide u toalet. Ovaj slučaj objavljen je u stručnom medicinskom magazinu "Urology Case Reports", a pacijent je bio 37-godišnji muškarac. Partnerka je bila gore, leđima okrenuta od njega.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.