VODA ĆE VAM KRENUTI NA USTA
SAVRŠEN KISELI KUPUS SA SVINJSKIM MESOM ĆE VAS RASPAMETITI: Bakin recept za zimsko jelo koje se već uveliko pravi
Kuvani kiseli kupus sa svinjskim mesom je najbolji ručak koji ćete pripremiti u jesenjim danima
U svežim jesenjim danima, najbolja jela koja možete napraviti su sa kiselim kupusom. Sada vam donosimo bakin recept za kuvani kiseli kupus sa svinjskim kremenadlama koje će oduševiti svakog na prvi zalogaj.
Potrebno je:
1 glavica kiselog kupusa
1-2 svinjske krmenadle
malo suvih rebara ili neka suva koskica
lovorov list
crvena i tucana paprika
1 puna kasika masti
lovorov list
Priprema:
Iseci kupus na krupne kocke. Polovinu naslagati u lonac, preko staviti krmenadle i malo suvoga, lovorov list i mlevenu papriku i tucanu.
Pokriti drugim delom kupusa pa opet staviti ml papriku i lovorov list.
Staviti veliku kasiku masti i naliti vodom da ogrezne.
Kuvati oko 1,5 sat ili sat u ekspres loncu. Uz kupus predlazem jednu vrucu proju. Fantazija
BONUS VIDEO
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!