recept
BELO MESO SA CRNIM LUKOM I SIROM U AROMATIČNOM SAFTU: Jeftino, a ovako ga spremaju u NAJBOLJIM RESTORANIMA
Belo meso sa crnim lukom i sirom je super rešenja kada želite ukusan, a jeftin i brz ručak
Belo meso spada u jeftina i popularna mesa, a osim što je ukusno, njegova priprema ne zahteva puno vremena. Postoji milion načina na koje možete da pripremite belo meso, a mi vam predlažemo da ga pečete sa crnim lukom i posuto sirom.
Ovaj recept je jednostavan, a ukus fantastičan, pa smo sigurni da će se dopasti i najvećim probirljivcima.
Sastojci:
4 pileća filea
3 crna luka
1 kašika brašna
2 kašike maslinovog ulja
1 kašika putera
1,5 šolja belog vina
2 čena belog luka
100 g tvrdog sira
1/2 kašičice sušenog timijana
Recept za belo meso sa crnim lukom:
Belo meso posolite i pobiberite, pa začine lepo utrljajte. U tiganju zagrejte maslinovo ulje i puter, pa kada se puter otopi propržite meso. Izvadite belo meso iz tiganja, pa u isti dodajte seckani crni luk i pržite dok ne omekša. Zatim dodajte rendani beli luk i sipajte belo vino. Dobro promešajte i smanjite temepraturu, pa vratite belo meso. Preko pospite rednani sir, pa tiganj prebacite u zagrejanu rerni i pecite na 200°C oko 20 minuta.
Majke i snajke
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!