OVI ZNAKOVI HOROSKOPA SU VEČITE NEŽENJE I BABA DEVOJKE: Pre će da UMRU nego da stupe u BRAK, nikako ga NE PODNOSE
Brak, Foto: Profimedia

večite neženje

OVI ZNAKOVI HOROSKOPA SU VEČITE NEŽENJE I BABA DEVOJKE: Pre će da UMRU nego da stupe u BRAK, nikako ga NE PODNOSE

U nastavku saznajte koji horoskopski znaci se kasnije venčavaju

Objavljeno: 09:32h

Dok neki ljudi pronađu svoju srodnu dušu u ranoj mladosti i brzo se venčaju, drugima je potrebno više vremena da pronađu pravu osobu sa kojom će provesti ostatak života.

Iako je odluka o braku zasnovana na mnogim faktorima, neki astrolozi veruju da vaš horoskopski znak može dati uvid u to koliko će vam vremena trebati da pronađete ljubav i odlučite se za brak.

Brak
Brakfoto: Profimedia

Vodolije

Vodolije su poznate po tome što su nezavisne i slobodoljubive. Često su avanturistički raspoloženi i ne žele da budu ograničeni tradicionalnim društvenim normama. Zbog toga se mnoge Vodolije odlučuju da se venčaju kasnije, nakon što su iskusile razne avanture i stekle širu perspektivu o svetu oko sebe.

Devica

Device su perfekcionisti i često traže savršenstvo u svemu, uključujući i odnose. Zbog visokih standarda i detaljne analize svega, možda će im trebati više vremena da pronađu osobu koja će zadovoljiti sve njihove kriterijume.

Jarac

Jarcima je karijera često na prvom mestu, a ljubav druga ili čak treća na listi prioriteta. Pošto su posvećeni poslu i postizanju svojih ciljeva, Jarčevi često odlažu brak dok ne osete da su postigli željeni profesionalni uspeh.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj prevrtljivoj prirodi i promeni mišljenja. Zbog toga im je potrebno više vremena da odluče sa kim žele da provedu ostatak života.

BONUS VIDEO

01:30

UDALA SAM SE I NIŠTA SE NIJE PROMENILO MEĐU NAMA, SVE ZBOG OVOGA! Danica Krstić otkrila kakvo razmišljanje može da očuva brak

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.