OVAJ KOLAČ BEZ ŠEĆERA OBOŽAVAJU DŽEJ LO I DŽENIFER ANISTON: Sprema se u čaši -SRPKINJE nisu ni znale da ovo postoji
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

kolač dve dive

OVAJ KOLAČ BEZ ŠEĆERA OBOŽAVAJU DŽEJ LO I DŽENIFER ANISTON: Sprema se u čaši -SRPKINJE nisu ni znale da ovo postoji

Kako bi sačuvale figuru i izbegle višak kilograma, poznate dame su spremne da osnaže svoju volju i zauvek odustanu od nezdravih grickalica i slatkiša

Objavljeno:

Pre mnogo godina, DženiferAniston se takođe potpuno odrekla šećera. Mnogo glumi u filmovima i TV serijama, bavi se dobrotvornim radom i blista na crvenom tepihu, ali ponekad dozvoljava sebi da se malo opusti i provodi večeri ispred televizora uz nešto ukusno i kalorično. I Dženifer Aniston i Dženifer Lopez vežbaju svakodnevno, pa nije samo način ishrane odgovoran za njihovu top figuru.

Predstavljamo vam recept za omiljeni desert ove dve poznate dame koji možete da jedete bez brige o višku kilograma - u ovom kolaču nema šećera:

Sastojci:

1 avokado 120 g kokosovog mleka 160 g svežih borovnica 100 g bilo kojih orašastih plodova po ukusu 20 g soka od limuna par komada listića od nane za dekoraciju

Priprema:

Isecite avokado na pola i uklonite košticu. Koristeći kašiku, uklonite koru. Važno je da je avokado zreo - to će dati desertu nežnost i blagi orašasti ukus.

Sipajte kokosovo mleko u posudu za mešanje. Dodajte pulpu avokada i limunov sok. Ako želite da desert bude slađi, dodajte pola banane, ali zapamtite da će to malo povećati kalorijski sadržaj jela.

Umutite sve sastojke dok smesa ne postane glatka. U ovoj fazi možete dodati malo cimeta, ekstrakta vanile, mlevene kafe ili kakaa - po želji. Operite i osušite borovnice, umutite ih blenderom. Umesto borovnica, možete koristiti maline, jagode ili kupine, uključujući smrznuto bobice.

Sipajte dobijenu smesu u malu teglu ili čašu. Stavite sloj mešavine avokada, zatim sloj bobica i ponovite dva puta.

Ukrasite desert orašastim plodovima i listićima mente.

Bonus video

01:26

VIKTORIJA PRVI PUT PRAVI MEDALJONE U SOSU OD PEČURAKA: Dobila čistu desetku, uz OVAJ recept nemate grešku, SVI ĆE GA OBOŽAVATI!

(Espreso/novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.