KUVAR OTKRIO ŠTA SVE ŽENE TREBA DA DODAJU U SARMU DA BI IM ISPALA BOGOVSKI: Zamolite MESARA da to uradi...
Sarma, Foto: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja

paŽnja

KUVAR OTKRIO ŠTA SVE ŽENE TREBA DA DODAJU U SARMU DA BI IM ISPALA BOGOVSKI: Zamolite MESARA da to uradi...

Iako ste možda već oprobali da u svoju mrsnu sarmu u meso naseckate malo suvog mesa ili slanine, na društvenim mrežama se nedavno pojavio zanimljiv trik za koji vam je potrebna pomoć vašeg lokalnog mesara

Objavljeno: 09:58h

Za dobru sarmu nikad nije rano! A kako dočekujemo novu sezonu svežijih dana i prvi kiseli kupus za ovu sezonu, vreme je da se bacimo i na pripremu omiljenog recepta od ovog fermetisanog povrća - sarme.

Svako od nas ima poneki trik kako sprema ovo možda i najpopularnije zimsko jelo, od načina na koji je uvija do načina na koji je ređa u dubok lonac. Recepte smo svi manje-više nasledili od daleko iskusnijih kuvarica u porodici i malo je verovatno da postoji još nešto što ovom jelu može da se doda ili oduzme ili izmisli - a da rezultat bude još bolji.

Iako ste možda već oprobali da u svoju mrsnu sarmu u meso naseckate malo suvog mesa ili slanine, na društvenim mrežama se nedavno pojavio zanimljiv trik za koji vam je potrebna pomoć vašeg lokalnog mesara.

Sarma
foto: Printscreen/Youtube/CooKing

Naime, kada je jedna kreativna kuvarica otkrila da u smesu sa mesom dodaje i seckane komadiće slanine, razgovoru se pridružio drugi kuvar koji ju je posavetovao da umesto da sama secka slaninu, zamoli mesara da, dok melje sveže meso, u mašinu ubaci i koji komad slanine. Kako kaže, na taj način meso postaje sočnije, bogatije ukusom, a sama sarma dobija - novu dimenziju, prenosi "Jutarnji.hr".

00:15

DA LI JE OVO NAJJAČI SNIMAK NA SVETU? VIDEO SELFI SRUŠIO INTERNET: Legenda do legende, sve puca od ŠARMA i MIŠIĆA!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.