POSTAVITE OVO U STAN I MRAVI ĆE SE ZAUVEK NESTATI: Provereni TRIK će ih oterati tako da više NIKADA neće proviriti
Mravi, Foto: Scott Leslie / Minden Pictures / Profimedia

probajte!

POSTAVITE OVO U STAN I MRAVI ĆE SE ZAUVEK NESTATI: Provereni TRIK će ih oterati tako da više NIKADA neće proviriti

Mnogi smatraju da je generalno čišćenje pravo rešenje, ali muve, komarci i mravi vrebaju iz svakog ugla i iskreno, teško ih se rešiti

Objavljeno:

Ako i vi spadate u onu grupu ljudi koji nastoje da uvek zatvore prozore i vrata jer je dovoljna sekunda da uleti neka „dosada“, onda vam donosimo rešenje kako da se zauvek rešite insekata.

Mravi su definitivno najuporniji, znaju da se pojave na neuobičajenim mestima, a najgore što se može dogoditi je pronaći ih u velikom broju na nekoj hrani koju držite u svojoj kući.

Crveni mrav, Mrav, Mravi
foto: Carl Morrow / Alamy / Alamy / Profimedia

Postoje razna sredstva uz koje ćete ih ukloniti, ali ako ih nemate pri ruci, postoji trik koji je otkrila Sofi Hinčlajf, poznatija kao gospođa Hinch. Stekla je veliku popularnost zahvaljujući savetima za čišćenje i uređenje doma koje deli na društvenim mrežama.

Rekla je kako je za koloniju mrava potrebno jedno sredstvo koji skoro svaka kuća ima u svom kupatilskom ormariću. Reč je o puderu u prahu. To je preparat koji se koristi za uklanjanje svraba i iritacije kod dece.

Puder stavite na mesta gde mravi ulaze u stan – istakla je i dodala da je zbog toga već godinama mirna jer je mravi ne opsedaju, a prenosi Jutarnji.

Veliki broj njenih pratilaca već praktikuje ovaj trik, pa su se u komentarima složili da je puder u prahu najbolje rešenje. Prema njihovim rečima, najbolje ga je staviti na ulazna vrata i ivice prozora jer su to mesta na koja se najčešće mravi ušunjaju u vaš dom.

Bonus video

07:09

ZAŠTO SMRDIBUBE SMRDE? Biolog objasnio šta insekt ispušta kada se oseti ugroženo I DA LI JE OPASNO ZA LJUDE

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.