SUTRA POČINJE SEZONA ŠKORPIJA, A EVO ŠTA TO ZNAČI ZA SVAKI ZNAK POSEBNO: 3 bitna datuma NIKAKO ne smete preskočiti
ilustracija, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

bitni datumi

SUTRA POČINJE SEZONA ŠKORPIJA, A EVO ŠTA TO ZNAČI ZA SVAKI ZNAK POSEBNO: 3 bitna datuma NIKAKO ne smete preskočiti

Ovo je vreme za prihvatanje transformacija i za putovanje vašim emocijama

Objavljeno:

Počinje sezona Škorpije, a to znači da je jesen u punom jeku.

Sezona Škorpije ove godine počinje 23. oktobra i završava se 22. novembra. Ona obuhvata i poslednje pomračenje za ovu godinu, a to može dovesti do veoma uzbudljivih i emocionalnih promena u vašim odnosima.

Počinje sezona Škorpije: Šta to znači za nas?

Škorpije nisu zadovoljne ničim na površinskom nivou, ona voli da uđe u suštinu stvari i da se poveže sa drugima na duhovnom i emocionalnom nivou. One su takođe veoma intenzivne i lako mogu da izmanipulišu u svoju korist, ali se nikada neće otvoriti bilo kome. Pored toga, ovaj znak je veoma tvrdoglav.

Sve ovo znači da ćemo svi biti podstaknuti da produbimo naše najintimnije odnose. Naša sposobnost da budemo ranjivi i izgradimo poverenje će sada doći do izražaja. Podstaknuta konkurentnim Marsom i komandujućim Plutonom, sezona Škorpije će od nas tražiti da razmotrimo moć koju posedujemo i šta smo spremni da uradimo da bismo je zadržali, piše Lepota i zdravlje.rs.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Važni astrološki datumi u sezoni Škorpije:

28. oktobar: Samo nekoliko dana nakon početka sezone, doživećemo pomračenje Meseca i pun mesec u Biku. Ovo će biti veoma dramatičan i emotivan trenutak i verovatno će označiti kulminaciju tekuće priče koja je počela još 2021. godine.

4. novembar: Saturn je od 17. juna u retrogradnom kretanju, ali će se to promeniti 4. novembra. To će nas podstaknuti da težimo ličnom rastu, mudrosti i zrelosti. To bi moglo značiti da na dobrovoljnoj bazi preuzmete odgovornost na poslu ili da budete spremni na veća ulaganja.

13. novembar: Mlad Mesec će pasti u fiksnom vodenom znaku što će predstavljati priliku da započnete novo poglavlje koje se odnosi na vaše najintimnije odnose, seksualni život i zajedničke finansijske poduhvate i unutrašnju transformaciju.

Kako će sezona Škorpije uticati na svaki horoskopski znak?

Ovan

Dok je sezona Vage bila rezervisana za vaše najbliže ljude, sada ćete staviti sebe u prvi plan. Razmišljaćete o tome šta vam je potrebno da se osećate ugodnije. Pored toga, ovo će biti veoma značajan period za investicije i poslovne predloge.

Bik

U fokus će doći vaši odnosi jedan na jedan bili oni romantične, platonske ili profesionalne prirode. Možda ste vi i vaš partner na ivici novog poglavlja ili osmišljavate novi poslovni predlog sa prijateljem ili kolegom. U svakom slučaju, bićete spremni na nove korake u vezi.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizanci

Sezona Škorpije će staviti u fokus vaše svakodnevne zadatke i velnes rutinu. Pored toga, ovo će biti veoma produktivan period za vas. Preporučljivo je da odradite vaše godišnje zdravstvene predloge. Briga o sebi može biti veoma produktivna, a naravno, prijaće vam.

Rak

Ova sezona će vam doneti prihvatanje spontanosti, prilagođavanje vašeg unutrašnjeg deteta i beleženje vaših umetničkih impulsa. Mogli biste biti veoma kreativni i privučeni razigranim zabavama. Bez obzira šta vam je u srcu, bićete inspirisani da to podelite na bezbrižan način.

Lav

U ovom periodu u fokusu će biti vaše unutrašnje stanje i odnosi sa najbližima. Odvojite vreme za vaše najbliže ljude i omiljene zajedničke aktivnosti. Usporavanje uz ljude do kojih vam je najviše stalo će učiniti čuda za vaše srce i um.

Devica

Pripremite se da vaš društveni život bude mnogo užurbaniji nego inače. Poželećete da napravite zanimljive planove sa prijateljima ili kolegama. Takođe ćete žudeti za više mentalne stimulacije, tako da se prepustite knjigama i filmovima, a potom razmenite mišljenja sa bliskim ljudima.

Vaga

Vagama će sezona Škorpije skrenuti pažnju na novčana pitanja. Do sada ste vi bili u centru pažnju, a sada možete da primenite sve što ste naučili u prethodnoj sezoni. Zatražite bolje resurse za projekat kojim se bavite ili tražite povišicu. Zaslužili ste.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

Škorpija

Ovo je vaše vreme! Poradite na ponovnom osmiščljavanju i jačanju vašeg ličnog brenda. Razmislite o tome kako se predstavljate i koliko se zaista trudite oko projekata koji vas drže budnim noću. Vaše samopouzdanje će takođe porasti, pa se nemojte ustručavati da kažete to što želite i imate potrebu.

Strelac

Sezona Škorpije bi mogla biti pomalo sanjiva za vas. Manje ćete biti fascinirani spoljašnjim svetom i vašim tipičnim avanturama, a bićete skloniji duhovnim potrebama i meditacijom. Odmor i obnova će biti ključni, pa izdvojite vreme koje vam je potrebno.

Jarac

Iako ste možda bili više fokusirani na sve obaveze koje bi mogle da dovedu do profesionalnog priznanja, sada ćete biti fokusirani na timske projekte. Nemojte odbijati ideju saradnje jer ćete tako lakše zajedničku viziju pretvoriti u stvarnost. Osim toga, imaćete osećaj podrške od prijatelja i kolega.

Vodolija

Vodolije vole da malo uzdrmaju stvari, ali su istovremeno i znak koji se čvrsto drži navika. Ova sezona će podići vaše samopouzdanje na profesionalnom planu što će vas dovesti u centar pažnje i na lidersku poziciju. Stvorite jasnu sliku šta želite da postignete i niko i ništa vam neće stajati na putu.

Ribe

Na vas će biti usmeren reflektor da se oslobodite svakodnevice. Iskoristite svaku priliku da proširite svoje vidike. Ovo je vaša šansa da uživate u putovanju na daljinu i krenete na hobi koji vas je uvek mamio. Pustite mašti na volju i bićete na dobrom putu da iz ove sezone izvučete maksimum.

Bonus video

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.