SRPSKI ASTROLOG IZNEO ŠOKANTNU PROGNOZU ZA PERIOD OD 9. DO 15. OKTOBRA: Čuvajte VEZE, jedan znak počinje da HARA
Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

ovo morate znati

SRPSKI ASTROLOG IZNEO ŠOKANTNU PROGNOZU ZA PERIOD OD 9. DO 15. OKTOBRA: Čuvajte VEZE, jedan znak počinje da HARA

Ove nedelje nas prvo čeka pomračenje Sunca, a zatim pomračenje i Meseca

Objavljeno: 07:04h

Kako će se to odraziti na celokupnu energiju za sve znakove horoskopa, detaljno je objasnio poznati astrolog Vladimir Vlajić. Prema njegovim rečima, do kraja ovog meseca imaćemo čudnu energiju. "Ovo jesu teži aspekti, ali naglašavaju da je kraj lošim dešavanjima. Od novembra ćemo krenuti normalnije", rekao je astrolog u emisiji "150 minuta" na Prvoj.

"Što se Ovnova tiče, ovo pomračenje se dešava u njihovom sedmom polju, tako da bi trebalo da povedu računa o zakonskim formama i partnerskim odnosima, naročito u naredne dve do četiri nedelje. Što se tiče zdravstvenog segmenta, stomak im je na udaru. Malo su nervozniji. Njihov vladar Mars napokon pravi drugačije aspekte, ali ovo još uvek nije nedelja u kojoj treba da idu glavom kroz zid i da impulsivno reaguju. U drugoj polovini nedelje biće dobrih dešavanja i poslovno i privatno. Kod zauzetih, ovo je nedelja u kojoj će praviti izvesne promene, dogovore, pregovore. Kod slobodnih se vraća neko iz prošlosti, naročito u petak i subotu.

Bikovi će biti skloni prehladama. Ovo pomračenje se dešava u šestom polju, polju zdravlja i polju koje se odnosi na radno okruženje. Biće sitnih problema koji mogu da ih odvedu do rešenja. Zauzeti Bikovi imaju mnogo bolju dinamiku od četvrtka. Stoji mogućnost da odu na put. Slobodnima sledi neko iz neposrednog okruženja. Pokrenuće finu energiju, Bikovi će biti zadovoljni. Kreću i ozbiljne promene na poslu. Savet je da prave mudre poteze. Biće malo impulsivniji, ali nisam siguran da će tražiti savete na pravom mestu.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Što se tiče Blizanaca, kičma može da bude problem. Pomračenje se dešava u petom polju, polju ljubavi. Stoji mogućnost promene okruženja, odnosno mesta gde žive. Još uvek nije momenat za konkretnu promenu. Kod Blizanaca čija je veza na staklenim nogama biće problema. Mnoge stvari će morati da se prelome ili će jednostavno izaći iz veze ili braka. Slobodnima se pojavljuje neko iz prošlosti. To je više strastveni nego emotivni segment, ali njima to najviše odgovara u ovom trenutku. Odlična nedelja za privatnike i one koji su bez posla.

Rakovima je pomračenje u četvrtom polju, polju doma, kuće, porodice. Rakovi će brinuti, želeće nešto da menjaju. Neće biti veliki stres. Respiratorni sistem je na udaru, kao i želudac. Zauzeti će puno raditi, imaće malo vremena za partnera. Slobodnima stoji mogućnost da kroz neki izlazak upoznaju nekog interesantnog, nekoga koga će malo da teše. Stoji mogućnost da hobi pretvore u dobar izvor prihoda.

Lavovima stoji pad imuniteta. Kod zauzetih stoji dosta preispitivanja. Biće malo napornija situacija za njih. Slobodni će se posvetiti više sebi. U poslovnom segmentu naglašen je mnogo dobar period za novac. Pokrenuće se dosta stvari, naročito ako je neka papirologija bila zakočena. Slede im prijatne vesti.

Device će biti sklone prehladama. Ovo pomračenje se dešava u njihovom drugom polju, polju novca. Brinuće, ali im sledi neko dobro povoljno razrešenje vezano za nekretnine. Stoji mogućnost da prave odlične dogovore i da reše neke nesporazume u radnom okruženju. U ljubavnom segmentu, stoji sklonost ka paralelnim vezama. Biće malo komplikovano i kod zauzetih i kod slobodnih.

devica
foto: Printscreen youtube

Vage treba da vode računa o kolenima. U emotivnom segmentu - mnogo priče, malo dešavana. Od srede stoji promena dinamike na bolje, a u poslovnom segmentu se otvara nešto za inostranstvo. Škorpijama je glava na udaru, mogućnost problema sa nervozom i spavanjem. Dosta strasti i želje za osvajanjem, Škorpije su baš probuđene. Biće dinamično i kod slobodnih i kod zauzetih. Posvetiće se osobi koja im privlači pažnju, rekao bih da će to da bude dosta dobro. Od srede će jasno znati šta žele u poslovnom segmentu. Mnogo im je bolja energija. Njihov vladar Mars ulazi u dobru fazu, slede finansijski uspesi. Biće previše direktne i otvorene, trebalo bi dobro da vode računa o tome. Čini se da neće biti dobro shvaćene.

Strelčevi da vode računa o cirkulaciji. Biće interesantan emotivni susret koji će ih opustiti. Zauzeti Strelčevi će biti skloni ka sitničarenju. U poslu sledi rešavanje bitnih problema ili neko napredovanje. Jarčevi su dobro. Karijerno se pomeraju stvari, trebalo bi da povedu računa o komunikaciji sa šefovima. Dobre stvari su na vidiku, dešavaće se jako brzo, dobiće podršku koju nisu imali ranije. Stoji mogućnost da upoznaju nekoga preko posla.

Vodolije su malo nervoznije. Ovo pomračenje je u njihovom devetom polju. Ovo je dobro za Vodolije koje su bile u braku, stoji mogućnost sudbinskog susreta. Čeka ih promena u poslu, ali tek sledeće nedelje. Ribe da vode računa o plućima. U emotivnom delu će preispitati svoje odluke, ali ništa neće uraditi ove nedelje. Kod slobodnih od srede sledi nova ljubav. Na poslu od srede ide sve na bolje, a kada su finansije u pitanju, obradovaće se", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

BONUS VIDEO:OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.