MARS U ŠKORPIJI DONOSI TEKTONSKE PROMENE CELOM HOROSKOPU: Spremite se na sve - od novih LJUBAVI do bolesti
Horoskop, Foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

spremite se!

MARS U ŠKORPIJI DONOSI TEKTONSKE PROMENE CELOM HOROSKOPU: Spremite se na sve - od novih LJUBAVI do bolesti

Danas, 12. oktobra Mars prelazi u znak Škorpiona gde će boraviti sve do 24. novembra

Objavljeno: 19:56h

Ova pojava sa sobom nosi niz turbulentnih promena u astrologiji, pa evo na koka će i kako uticati.

Mars u Škorpionu često se povezuje sa strastvenom odlučnošću i posvećenošću. Kako je u ovom znaku Mars vođen i fokusiran na ostvarivanje onoga što želi, pod njegovim uticajem ljudi postaju uporni, usmereni i snažni.

mars
foto: Irina Dmitrienko / Panthermedia / Profimedia

Jedan od najznačajnijih pozitivnih efekata tranzita Marsa je povećana energija i motivacija. Njegov ulazak u Škorpiju može motivisati ljude da preduzmu hrabre korake i da slede svoje ciljeve.

Takođe, Mars, kao planeta koji upravlja strastima, intenzivno stimuliše emocije ljudi, podstičući ih na delovanje.

Svi će osetiti značajnu promenu u socijalnoj dinamici, fokus se značajno menja, čineći odnose, strasti i način na koji izražavamo ove osećaje dubljima i temeljnijima.

Ovog puta Mars u Škorpionu smestio se u sedmoj kući Bika. To znači da bi moglo doći do zdravstvenih problema kod vašeg supružnika. Parovi koji se neprestano svađaju mogli bi nastaviti to da rade na još agresivniji način. Zbog toga budite naročito oprezni u partnerskim odnosima da situacija ne eskalira i na fizičko nasilje.

Pored sukoba u odnosima, može doći i do finansijskih gubitaka i neočekivanih troškova.

Svaki horoskopski znak je pod uticajem tranzita Marsa u Škorpiji na svoj način.

Ovan

Mars, vladar ovog znaka, donosi pojačanu strast i seksualnost u ljubavne veze, ali takođe može izazvati konflikte i borbu za moć kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu.

Bik

Bikovi mogu osetiti pojačanu intuiciju i kreativnost, ali isto tako, ovaj tranzit može doneti povećanu strast i anksioznost, posebno u vezi sa finansijama.

Blizanci

Mars u Škorpiji može izazvati sukobe i borbu za prevlast na svim poljima, ali istovremeno može podstaći više strasti i intimnosti u ljubavnom životu.

Rak

Rakovi će osetiti pojačanu ambiciju i želju tokom ovog tranzita, što može dovesti do uspeha u karijeri, ali i povećanog stresa i anksioznosti u vezi sa poslom.

Lav

Tranzit Marsa u Škorpiji može doneti povećanu kreativnost i potrebu za izražavanjem, ali ukoliko se ne pazi, može dovesti do konflikata, posebno ako se stavovi nameću drugima.

Horoskop
foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Devica

Ljubavni život Devica će procvetati zahvaljujući većoj strasti, ali treba paziti na zdravlje i mogućnost povećanog stresa i anksioznosti.

Vaga

Vage će biti izuzetno ambiciozne, posebno u vezi s karijernim ciljevima, ali to može dovesti do konflikata na poslu i borbe za prevlast.

Škorpija

Iako Mars ulazi u vaš znak, to ne znači da ćete imati miran period. Bićete strastveni oko svojih interesa, što može izazvati probleme.

Strelac

Moguće su finansijske poteškoće jer ćete biti ambiciozni u ostvarivanju karijernih ciljeva, što može uzrokovati stres.

Jarac

Ovo je period kada ćete želeti da se izrazite i budete kreativni, ali neko može osećati zavist prema vama, što može izazvati konflikte.

Vodolija

Obratite pažnju na zdravlje jer Mars u Škorpiji može povećati stres i anksioznost. Sa druge strane, posvetite se partnerstvu i ljubavi.

Ribe

Čuvajte se konflikata koji se tiču moći, kako na poslu, tako i u ličnom životu. Fokusirajte se na kreativne hobije i umetnost kako biste izbegli nepotrebne konflikte.

BONUS VIDEO:NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.