OVI MUŠKARCI BEŽE OD BRAKA KAO ĐAVO OD KRSTA: Za njih je SLOBODA sve, a ljubav ''LANCI I KATANCI''
Venčanje, Foto: Profimedia

večite neženje

OVI MUŠKARCI BEŽE OD BRAKA KAO ĐAVO OD KRSTA: Za njih je SLOBODA sve, a ljubav ''LANCI I KATANCI''

Leonado Di Kaprio i Džejmi Foks su samo neke od poznatih faca koje se nikada nisu odlučile za brak

Objavljeno:

Mnogi se pitaju zašto su se večite neženje odlučile da bude večite neženje, a stručnjaci kažu da postoji više razloga - od osećaja samoprezira do nespremnosti na kompromis u ljubavnoj vezi.

Da ima veze i sa horoskopom kažu astrolozi koji otkrivaju u kojim znacima se najčešće rađaju muškarci koji ne žele da se žene. Uživaju u slobodi, žive isključivo prema sopstvenim pravilima, a kada se spomene brak, pomisle na "lance i katance".

Evo o kome je reč:

Brak
foto: Profimedia

STRELAC

Strelac je znak koji će zauvek obožavati avanturu. Za njega je život nepregledna karta koja čeka da bude istražena, a brak je sidro koje ga sputava. Strelac želi da istražuje nepoznato. Ideja o sedenju u dnevnoj sobi i gledanju televizije sa partnerom za njega je kao zatvor. On želi da bude slobodan, da se što više kreće i da deli svoje iskustvo sa onima koji dele njegovu želju za avanturom, a ne sa onima koji žele da ga sputaju.

VODOLIJA

Vodolija je buntovnik u srcu, osoba koja prkosi pravilima i postavlja svoja. Ideja o braku za njega je zastarela i sputava njegovu nezavisnu prirodu. Vodolija brak vidi kao okov koji guši njegovu kreativnost i slobodu izražavanja. On želi da živi život pun uspeha i da istraži nove ideje bez ograničenja koje brak često nameće.

BLIZANCI

Blizanci su večna deca koja uživaju u igri. Koncept braka za njih je kao kazna koja ih prisiljava da odrastu i napuste svoje igralište. Blizanci su prirodno znatiželjni i uvek u potrazi za novim iskustvima. Ideja o smirivanju sa jednom osobom i življenju iste rutine za njih je dosadna. Oni traže uzbudljiva dešavanja i konstantno učenje, pa često mogu da smatraju da brak to ne može da im pruži.

BONUS VIDEO:NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.