OVI ZNAKOVI SU ROĐENI SA ŠESTIM ČULOM: Sve VIDE i PREDOSEĆAJU, ni Tarabići im NISU RAVNI
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

OVI ZNAKOVI SU ROĐENI SA ŠESTIM ČULOM: Sve VIDE i PREDOSEĆAJU, ni Tarabići im NISU RAVNI

U mističnom svetu astrologije veruje se da su određeni horoskopski znaci više usklađeni sa svojim šestim čulom od drugih.

Objavljeno:

U mističnom svetu astrologije veruje se da su određeni horoskopski znaci više usklađeni sa svojim šestim čulom od drugih.

Poverenje u svoj unutrašnji glas i traženje smernica od astrologa može vam pomoći da iskoristite svoje šesto čulo i upravljate životnim izazovima sa samopouzdanjem i jasnoćom. Prigrlite svoje intuitivne darove i neka vas vode na putu samo-otkrivanja i ličnog rasta, piše Astro talk.

Ribe

Ribe, sanjivi i intuitivni vodeni znak, često se povezuju sa moćnim šestim čulom. Pod vladavinom Neptuna, planete intuicije i duhovnosti, Ribe su veoma empatične i emocionalno prisutne na energiju oko sebe.

Njihova intuicija može da ih vodi kroz životne preokrete, čineći ih prirodnim isceliteljem i vidovnjacima. Ako ste Riba, možda ćete uvideti da su vaši snovi živopisni i proročki, dajući vam dragocene uvide u vašu budućnost.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj i tajanstvenoj prirodi, a šesto čulo je deo te priče. Njihov vladar, Pluton, povezan je sa transformacijom i skrivenim znanjem, pružajući Škorpijama duboko i intuitivno razumevanje misterija sveta.

Veoma su opažajni i često mogu da osete kada nešto nije u redu ili kada neko nešto krije. Škorpije veruju svojim instinktima i ne plaše se da zarone u nepoznato, što ih čini veštim u otkrivanju skrivenih istina.

Rak

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak, još jedan vodeni znak, poznat je po snažnoj povezanosti sa emocijama i intuicijom. Pod vladavinom Meseca, koja vlada plimom i emocijama. Ljudi Rakovi često imaju pojačan osećaj empatije i intuicije.

Oni mogu da uhvate suptilne promene u energiji i raspoloženju, što ih čini odličnim u razumevanju osećanja i potreba onih oko sebe. Rakovi treba da veruju svojim intuitivnim uvidima, jer mogu da pruže dragocene smernice na polju privatnih i poslovnih odluka.

Jarac

Dok Jarac može delovati kao malo verovatan kandidat koji poseduje šesto čulo, njihova praktična priroda krije dubok izvor intuicije. Jarčevima vlada Saturn, koji im daje mudrost i disciplinu.

Imaju jak osećaj odgovornosti i često su intuitivni u pitanjima vezanim za karijeru i dugoročne ciljeve. Njihova intuicija ih može voditi u donošenju dobrih odluka i lakom upravljanju složenim situacijama.

Vodolija

Vodolije su poznate po svom inovativnom razmišljanju i jedinstvenoj perspektivi sveta, a šesto čulo nije izuzetak. Pod vladavinom Urana, planete intuicije i iznenadnih uvida, Vodolije često imaju bljeskove inspiracije i predviđanja.

Oni su vizionari koji mogu da vide dalje od sadašnjeg trenutka i u budućnost. Ako ste Vodolija, obratite pažnju na ove trenutke pošto oni mogu biti ključ vašeg uspeha, prenosi luftika.rs.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Luftika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.