BILA JE NAJFATALNIJA GLUMICA KOJU STE GLEDALI, PA JE SAZNALA DA IMA RAK: Svet joj se SRUŠIO u minutu a onda...
Barbara Mori kao Rubi, Foto: Printscreen/jutjub/rubi

otkrivamo

BILA JE NAJFATALNIJA GLUMICA KOJU STE GLEDALI, PA JE SAZNALA DA IMA RAK: Svet joj se SRUŠIO u minutu a onda...

Barbara Mori, poznatija kao fatalna Rubi, ostala je u sećanju gotovo svakom stanovniku naše zemlje po ulozi u istoimenoj seriji

Objavljeno: 12:32h

Svi se sećamo perioda kada su meksičke sapunice vladale Srbijom. Bilo je toliko popularnih i "važnih" serija, da ne postoji osoba koja ne pamti Kasandru, Rosalindu, Floresitu, Marisol i naravno Rubi. A kad smo kod nje, zanosna lepota čuvene Barbare Mori je još uvek snažna. Zato i ne čudi činjenica da ova žena i dalje privlači pažnju.

Barbara Mori, poznatija kao fatalna Rubi, ostala je u sećanju gotovo svakom stanovniku naše zemlje po ulozi u istoimenoj seriji.

Iako je krasi fatalna spoljašnjost, malo ko zna da lepu Urugvajku život nije mazio.

Život Barbare Mori

Barbara Mori
foto: Instagram printscreen/delamori

Barbara je rođena 1978. godine, odrasla je u velikoj porodici, sa bratom i sestrom. Zanimljivo je to da njeno prezime na japanskom znači šuma, a njen deda po ocu je bio Japanac. Majka joj vodi poreklo iz Libana, pa zato je njena lepota posebna, ima poreklo sa svih kontinenata.

Imala je tri godine kada su joj se roditelji razveli, a detinjstvo je provela na relaciji Meksiko-Urugvaj, da bi se sa 12 godina i konačno preselila Meksiko Siti.

Njen prvi posao bio je konobarisanje, gde ju je jedan modni dizajner pozvao da radi kao model. Ubrzo je upoznala glumca Serhija Majera koji je kasnije postao otac njenog sina iako se nikada nisu venčali.

Uspela je da upiše glumu i već među prvim ulogama počela je da dobija pozitivne kritike ali i nagrade.

Karijera joj je procvetala 2004. godine kada je potpisala ugovor sa "Televisom" i dobila ulogu čuvene Rubi. Planetarnu popularnost stekla je ovom ulogom, a posle toga je odlučila da ode i u producentske vode i da se više okrene filmu.

Teška bolest u mladosti

Barbara Mori
foto: Printscreen/Instagram

Nažalost, 2007. godine dijagnostikovan joj je rak dojke, što ju je nateralo da malo "uspori tempo".

Srećom, sve se završilo kako treba i ona je otvoreno pričala o problemu koji ju je zadesio, strahu koji je osećala. Snimila je i dokumentarnu dramu pod nazivom "1 minut" koja je objavljena 2010. godina i doživela veliki uspeh u Americi i Indiji, prenosi "The famous people".

Kada je reč o ljubavnom životu, rodila je sina sa 19 godina, potom je bila u kratkom braku sa američkim igračem bejzbola, a kako inostrani mediji navode, trenutno uživa u emotivnoj vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom.

Ono što posebno treba istaći, a u šta mnogi ne mogu da poveruju, jeste da je Barbara - baka! Naime, njen sin je dobio ćerku Milu kada je imao takođe 19 godina, kao i njegova majka kada ga je rodila, pa je tako Barbara sa 38 godina dobila unuku.

Poseduje svoju liniju donjeg veša, a svu zaradu usmerava za pomoć ženama obolelih od raka dojke u Meksiku. Barbara je i vlasnica lanca restorana i ima soptveni brend votke u Meksiku.

A ono što je evidentno je to da Mori sa 45 godina još uvek izgleda besprekorno.

00:49

Serija Prsten sudbine u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji

(Espreso/blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.