SVI SU ZABRINUTI ZBOG IZGLEDA ANE IVANOVIĆ: Osušila se kao grana, ne bi je PREPOZNALI OVAKO MRŠAVU, ŠTA SE DEŠAVA?
Ana Ivanović, Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

PRETERALA

SVI SU ZABRINUTI ZBOG IZGLEDA ANE IVANOVIĆ: Osušila se kao grana, ne bi je PREPOZNALI OVAKO MRŠAVU, ŠTA SE DEŠAVA?

Anine najnovije fotografije nastale u Rimu pokrenule su pravu lavinu komentara

Objavljeno: 07:36h

Ana Ivanović je neko ko veoma vodi računa o svom zdravlju,a njena ishrana obiluje voćem, povrćem, žitaricama i proteinima, ali nekadašnja teniserka teniserka takođe ističe da ne beži ni od čokolade, te da slatkišima ne može da odoli.

"Moj omiljeni doručak je avokado i tost sa poširanim jajima, a kao prilog - dimljeni losos ili spanać", rekla je Ivanovićeva jednom prilikom. Ana je istakla i da avokado sadrži i veliki deo vitamina sa svojim zdravim mononezasićenim mastima, kao i zdravu dozu vitamina B6, ali i magnezijum, koji podržava snagu kostiju.

Sa druge strane, spanać je pun vitamina K, koji pomaže u zgrušavanju krvi i održava kosti jakim. Međutim, kako ovakav doručak spada u one koje ne mogu svi da priušte, Ana je istakla u vše navrata i druge zdrave opcije.

"Ako sam u žurbi, pravim proteinski smuti sa bananom, bademovim ili kokosovim mlekom (u zavisnosti od toga šta imam), proteinskim prahom i matcha prahom ili cimetom, malo lanenog semena i maslacem od badema", rekla je ranije teniserka.

Međutim, s obzirom na nedavne slike iz Rima mnogi su se zabrinuli da nije preterala sa tim.

Sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom boravila je u Rimu, a svu pažnju su privukla njene izuzetno mršave ruke i noge.

Mnogi fanovi su iskazali zabrinutost za njeno zdravlje, dok su neki iskazivali oduševljenje što je i posle tri deteta uspela da zadrži manekensku građu.

Inače, Ana i Bastijan imaju troje dece, a trećeg sina Ana je na svet donela pre samo pet meseci. Mnogi se pitaju koja je tajna njene vitke linije, ali samo jedan pogled na društvene mreže otkriva da je to zdrav i aktivan život.

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.