MUČI VAS PETNI TRN: Brz način da ga se oslobodite (nisu gelovi, kreme niti tablete)!
Bolna stopala, Foto: Promo

Promo

MUČI VAS PETNI TRN: Brz način da ga se oslobodite (nisu gelovi, kreme niti tablete)!

Neprijatan osećaj izazvan petnim trnom može biti vrlo intenzivan i ometati vaše svakodnevne aktivnosti

Objavljeno:

Ako osećate neugodno trnjenje, upalu ili bol u peti, pojavu poznatu kao petni trn, nema potrebe da mislite da ćete zauvek morati top da trpite. Iako ste isprobali mnogo gelova i krema bez uspeha, to ne znači da treba da odustanete i da svakodnevno podnosite bol – pogledajte OVDE gde se krije rešenje.

Neprijatan osećaj izazvan petnim trnom može biti vrlo intenzivan i ometati vaše svakodnevne aktivnosti. Može dovesti do promene vašeg hoda, što može uzrokovati dodatne probleme ne samo sa stopalom, već i s kolenima, kukovima i leđima. Iako postoji opcija operacije, važno je napomenuti da takav postupak može oslabiti stopalo i zahtevati duže vreme za oporavak.

Kako se onda možete osloboditi ovih tegoba?

Izuzetno je važno da koristite proizvod koji blago steže ovaj deo stopala, poboljšava cirkulaciju i pomaže u smanjenju upale, bola i trnjenja. Da li takav proizvod postoji? Da, postoje specijalne čarape koje su stvorene baš za tu svrhu.

Čarape
foto: Promo

Ove čarape vrše blagi pritisak od skočnog zgloba do prstiju, podstičući cirkulaciju i tako eliminišući osećaj hladnoće i trnjenja u nogama. Gde možete nabaviti ove čarape? Možete ih naručiti online putem linka OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Važno je napomenuti da ove čarape nisu namenjene samo osobama koje već imaju problema sa petnim trnom. One su korisne i za one čije aktivnosti ili posao zahtevaju dugo stajanje, kao što su nastavnici, prodavači, frizeri, medicinske sestre i druge profesije koje zahtevaju dugotrajno stajanje.

Ove posebno dizajnirane čarape su izrađene od materijala koji ne izaziva pojačano znojenje stopala i ne stvara neprijatne mirise. Mogu se nositi zajedno sa običnim čarapama, u svoj obući ili čak na bosu nogu.

Možete ih naručiti online putem linka OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.