NINA RADULOVIĆ JE UZ POMOĆ OVOG PIĆA "SPALILA" SVE KILOGRAME: Otkrila šta joj služi kao ČISTAČ ORGANIZMA i šokirala
Nina Radulović, Foto: Prinstcreen/Instagram/nina_radulovic_official

paŽnja

NINA RADULOVIĆ JE UZ POMOĆ OVOG PIĆA "SPALILA" SVE KILOGRAME: Otkrila šta joj služi kao ČISTAČ ORGANIZMA i šokirala

Nina Radulović je sada rešila da otkrije svoju tajnu.

Objavljeno:

Jedna od najlepših naših voditeljki Nina Radulović ponosno pokazuje svoju vitku liniju, a svi se pitaju kako ju je uspela dovesti do savršenstva.

Ona je sada rešila da otkrije svoju tajnu.

- Snalazim se uz veliku pomoć roditelja. Od pre 4 godine vodim produkciju, koja realizuje snimanje i emitovanje 4 televizijska formata, reklame, spotove, organizuje događaje. Pre podne sam producent, a popodne radim domaći sa Lavom. Možda ste primetili da me nema na gradskim događajima, a izlasci su za mene misaona imenica i to mora da bude tako ako planiram da moja produkcija raste, a da Lav bude odličan đak. U svemu tome se mnogo dobro osećam, jer mi sve drugo izgleda kao gubljenje vremena i oduzimanje od onoga što mi najviše znači- da budem poslovno uspešna i privatno zadovoljna svojim detetom - rekla je za portal Srbija Danas Nina.

Ako bih imala srednje ime, ono bi bilo ritual!

- Koliko god rano da mi počinju obaveze, ustajem dva sata pre dogovorenog termina, kako bih na miru popila kafu, pročitala vesti, doručkovala, našminkala se i tek tada mogu da krenem u dan. Ta dva sata kad nema telefona, obaveza, jela "s' nogu", za mene su neprikosnoveni - ističe voditeljka.

Nigde ne idem bez flašice vode u kojoj je isceđeno pola limuna

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/nina_radulovic_official

- Na određeni period menjam suplemente koje pijem. To je nekada kompleks vitamina, a često i samo jedan, kao što je vitamin C. U poslednjih nekoliko godina uzimam Mumio, kao prirodni čistač organizma. Nigde ne idem bez flašice vode u kojoj je isceđeno pola limuna, a u toku dana popijem još 2 litra vode ili čaja - odgovorila je Nina na pitanje kako održava jak imunitet pored brojnih obaveza.

Nisam baš uvek zadovoljna svojom kilažom

- Kao hedonista umem i da preteram, ali sam uvek zadržala kočnicu, pa kad osetim da me zatežu farmerke, izbacim večeru. Od nedavno mogu lakše da se organizujem, jer sam otkrila fit obroke koji spremljeni stižu na adresu. Svakog dana na kućnu adresu, ili posao, stižu mi tri glavna obroka i dve užine, upakovane sa priborom i spremne za konzumaciju. Veoma ukusni, raznovrsni i zdravi obroci, čine me sitom i srećnom ceo dan. To je veoma važno, da se u toku režuma ishrane, osećate dobro i zadovoljno, jer jedino tada nećete popustiti sa voljom. Posebno mi se dopadaju užine, koje su u vidu zdravih kolača i smutija.

00:14

Nina Radulović pomutila um svima dekolteom

(Espreso/Srbija danas/J. Šipčić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.