OTAC PREDRAG TVRDI DA JE OVO PRVO ŠTO ĐAVO RADI KAD UĐE U ČOVEKA: Poslušajte ovo, NAJEŽIĆETE se do koske
Otac Predrag Popović, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/DOK ANĐELI SPAVAJU

paŽnja

OTAC PREDRAG TVRDI DA JE OVO PRVO ŠTO ĐAVO RADI KAD UĐE U ČOVEKA: Poslušajte ovo, NAJEŽIĆETE se do koske

On je ranije objašnjavao kako da se mi, kao verujući ljudi, odbranimo od onih koji nam ne misle dobro ili nam čak čine zlo i kako od njih da se zaštitimo.

Objavljeno:

Rečenice Oca Predraga Popović zaslužuju veliko poštovanje među vernicima, a njegovih kritika se svi plaše.

Naime, on je ranije objašnjavao kako da se mi, kao verujući ljudi, odbranimo od onih koji nam ne misle dobro ili nam čak čine zlo i kako od njih da se zaštitimo.

- Treba se moliti za ljude koji nam žele zlo i koji nam ne žele dobro. To je jedina istina, jer to što ćemo mi da zapalimo sveću, možemo da ih zapalimo hiljadu dnevno, taj će raditi ono što je naumio da radi. Možda je on odgovor na naše molitve. Baš taj čovek koji je krenuo tako da nas provocira, možda nam je poslat od strane Boga da odgovori na naše molitve, da nas podigne na veći nivo, da mi naučimo da mi nismo takvi - poručio je otac Predrag Popović.

Sada je otkrio šta se dešava kada se čovek odvoji od svoje suštine, koju je pomenuo na početku, i koliko je važno da ta ista osoba bude sa svojim najmilijima i svojom porodicom kako bi napredovala u budućnosti, a ne utone u letargiju i tupost sopstvenog ja.života.

"Kada čovek izađe iz zajednice, kada čovek izađe iz porodice, vrlo je lako njime izmanipulisati. Prvo što 'demon' uradi kada uđe u čoveka je da ga odvoji od njegove porodice. I čovek počinje da voli biti sam u mislima.“ , između ostalog, rekao je u svom nedavnom saopštenju prota Predrag Popović i ponovo upozorio da ne govorimo i ne mislimo da nam niko u životu ne treba.

06:42

Svetom Nikoli iz lica izbijala svetlost: Svetac koja pola Srbije slavi, a pola i ide na slavu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.