HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR 2023. GODINE PREDVIĐA TEKTONSKE PROMENE: Ovi znakovi treba DOBRO da se zagledaju u LJUBAV
Dnevni horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

DANAŠNJI HOROSKOP

HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR 2023. GODINE PREDVIĐA TEKTONSKE PROMENE: Ovi znakovi treba DOBRO da se zagledaju u LJUBAV

Dnevni horoskop

Objavljeno:

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 5. oktobar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ne idite glavom kroz zid, biće još prilika za dokazivanje. Budite strpljivi i nenametljivi.Ljubav: Pozitivne reakcije od osobe za koju ste zainteresovani i komunikacija koja se fino odvija razlog su za radost i zadovoljstvo tokom ovog dana.Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Gotovo sve što se nalazi na vašem poslovnom planu za ovaj radni dan realno je ostvarivo bez mnogo problema.Ljubav: Današnje okolnosti na vašem ljubavnom polju nisu baš najpovoljnije za konkretne akcije. Čuvajte se malicioznih komentara i ljubomornih scena.Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro proanalizirajte sve argumente.Ljubav: U sferi ljubavi biće potrebno mnogo strpljenja kako biste smanjili tenzije i osećaj blagog nezadovoljstva.Zdravlje: Moguće virusne, bakterijske infekcije.

Rak

Posao: Danas vas očekuje manji profesionalni predah, prvenstveno zbog potencijalnih tehničkih prepreka koje vam mogu otežavati realizaciju poslovnih zadataka.Ljubav: Vrlo interesantna dešavanja u sferi ljubavi danas vam može doneti upoznavanje nove osobe koja dolazi sa nekog puta. Uživajte.Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav

Posao: Danas za većinu Lavova nema nepremostivih profesionalnih prepreka. To u prevodu znači da nastavite u svom žestokom tempu ka profesionalnim ciljevima.Ljubav: Ovaj dan trebalo bi da bude jedan od boljih za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete prema osobi koju ste nedavno upoznali.Zdravlje: U dobroj ste formi.

Devica

Posao: Ovaj četvrtak može biti vrlo produktivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Devica u pitanju. Moguće je i da vas očekuje neki vid usavršavanja, obuke.Ljubav: Bar jedno prijatno iznenađenje možete očekivati od osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije. Opustite se i pustite da sve ide svojim tokom.Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dan pred vama obećava pokretanje nove saradnje i projekata. Dobijate informacije koje su vam važne i neophodne da nastavite sa svojim planovima.Ljubav: Ono što bi moglo tokom ovog dana da zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Očekuje vas dan kao poručen da uradite više lepih i vrednih stvari na profesionalnom planu, posebno kada su poslovni dogovori u pitanju.Ljubav: Slobodne Škorpije, vama nikako ne bi trebalo da je dosadno. Imate komunikaciju s nekom vrlo zanimljivom osobom.Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako vas možda očekuje dosta obaveza i raznih dogovora, uspećete sve da završite. Moguće su i pohvale od nadređenih.Ljubav: Ukoliko se pokrenete i izađete na neko fino mesto sa prijateljima, možete očekivati pored dobre zabave i druženje sa novim osobama.Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Veoma povoljan dan mogu očekivati Jarčevi, posebno ako se pojavi mogućnost započinjanja novog poslovnog projekta. Očekujte i preko potrebnu podršku iz bliskog okruženja.Ljubav: Ukoliko ste slobodni, aspekti nisu najpovoljniji za ostvarivanje neke stabilnije i dugoročnije veze trenutno jer je osoba koja vas interesuje sušta suprotnost vama.Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Najveći deo onog što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji.Ljubav: Ukoliko ste upoznali novu osobu, trebalo bi da se posvetite toj komunikaciji i razmeni emocija bez ikakve žurbe, opušteno.Zdravlje: Moguća osetljivost kostiju i zglobova.

Ribe

Posao: Kraj radnog dana trebalo bi da dočekate sa objektivnim razlozima da budete zadovoljniji nego što ste mogli zamisliti, u najpozitivnijem profesionalnom scenariju.Ljubav: Ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete samo da uživate.Zdravlje: Moguća glavobolja.

BONUS VIDEO:PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.