URADITE OVIH 5 STVARI I NOVAC ĆE SE LEPITI ZA VAS: Kuća će vam biti LEPŠA, a popravićete i FINANSIJSKU situaciju
Ilustracija, Foto: Profimedia

verovanje

URADITE OVIH 5 STVARI I NOVAC ĆE SE LEPITI ZA VAS: Kuća će vam biti LEPŠA, a popravićete i FINANSIJSKU situaciju

Probajte ove savete

Objavljeno:

Uz pomoć je drevne kineske veštine koja veruje da pojedine aspekte života možete unaprediti (ili unazaditi) u zavisnosti od raspodele stvari u prostoru, uredite svoj dom. Želite li da ojačate svoje obilje i finansijsku situaciju, u svom životnom prostoru napravite ove izmene…

Voda

‘Cevi koje cure, znak su da vam novac izmiče iz ruke,’ kaže feng shui konsultantkinja Karen Rauč Karter. Da bi pojačali svoj bankovni račun, obavezno treba popraviti sve pokvarene cevi u kući, ali i rešiti se sve vode koja duže vreme stagnira – na primer promeniti vodu u vazama za cveće.

‘Izbegavajte izlaganje likovnih dela s elementima vode u spavaćoj sobi, ne postavljate ogledala na mestima višim od vašeg nosa.’, savetuje feng shui ekspertkinja, a prenosi Zadovoljna.hr.

‘Da bi prosperirali u životu, važno je u svome domu kreirati živahan, zdrav i nadahnjujući prostor bez nereda,’ upozorava feng shui ekspertkinja Laura Benko. Nered smeta slobodnom protoku energije, zbog čega se ukućani ulenje.

Životnu snagu najbolje bi bilo ojačati biljkama i cvećem, ali i redovnim provetravanjem svih prostorija. Fontane su simbol novca i bogatstva pa ako imate prostora u vrtu kuće i sredstava na raspolaganju, razmislite o ovom ukrasu.

Kisela voda, Voda
foto: Danila Shtantsov / Alamy / Alamy / Profimedia

Dekorišite s bojama bogatstva

Boja može imati veliki uticaj na vaše raspoloženje. Crvena se smatra vrlo moćnom bojom, pa ne čudi što slavne osobe hodaju upravo po tepisima ove boje kad idu na premijere filmova. Želite li da privučete novac u svoj život dekorišite u crvenoj, zelenoj i ljubičastoj boji koja garantuje više bogatstva.

Ali postoji izuzetak. Ako ne podnosite crvenu, zelenu ili ljubičastu boju, one neće ‘upaliti’ kao sredstvo za privlačenje novca u svoj život. Feng shui se ne ogleda samo u raspodeli predmeta, već i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kojem boravite.

Čista kuhinja

‘Vaša je kuhinja direktno povezana s vašom mogućnošću da privlačite novac,’ kaže feng shui konsultantkinja Suzan Mecger. Važno je održavati ostavu i frižider organizovanim, kao i punim sveže hrane.

Šporet mora biti čist, a svaka ringla da pravilno radi. Na kraju, ako želite da pojače svoju finansijsku situaciju, pobrinite se da sto za obedovanje hrane uvek bude besprekorno čist.

Kuhinja
foto: Printscreen/Youtube/Welcome to the Woods

Rešite se starih stvari

Da bi zaradili novac, nekad se morate rešiti starih stvari koje nikada ne koristite u domu. Na primer, sigurno u nekim kutijama čuvate stare daljinske upravljače, odeću u koju više ne možete stati i slične predmete koje ne služe nikome.

Ako nešto ne koristite, verovatno vam to nije ni važno niti vam je potrebno.

Kreirajte slobodno mesto u domu i osnažite ulaz nove energije koja će vam doneti prosperitet. Feng šui je kinesko verovanje, s toga nije nikakav ultimativni recept za novac, već samo legenda.

Ove promene će učiniti čuda za vašu ličnu energiju, osećaćete se fantastično i imati fokus da privučete ono što želite!

BONUS VIDEO:MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.