DOKTOR OVE 3 STVARI NIKADA NE BI URADIO ZA ŽIVOTA: Pacijenti imaju strašne POSLEDICE - to je veliko NE
Doktor Dejv otkrio šta nikad ne bi radio, Foto: Prinstcreen/Tiktok/THESELFEVOLVINGDOC

vaŽno

DOKTOR OVE 3 STVARI NIKADA NE BI URADIO ZA ŽIVOTA: Pacijenti imaju strašne POSLEDICE - to je veliko NE

Slavni dr Dejv na društvenim mrežama otkrio je koje 3 stvari nikada ne bi radio tokom života!

Objavljeno:

Doktor Dejv iz Kalifornije, veoma poznat na društvenim mrežama otkrio je tri stvari koje nikada ne bi radio za života nakon stravičnih slučajeva sa kojim su se susretali njegovi pacijenti. Kako kaže, neki od njih su ga preplašili za ceo život. Mnogi su pretrpeli posledice srčanog udara, bili paralizovani ili doživeli smrtni ishod. U videu dr Dejv je kao prvu stvar naveo vožnju motorom.

"Nerealan je broj pacijenata koji su doživeli teške nesreće na motorima i koji su ostali paralizovani i u komi, potpuno u vegetativnom stanju", objašnjava on. Praktično mladi ljudi od 20 i 30-ak godina zauvek ostanu nepokretni.

"Koliko god da sam adrenalinski zavisnik, nijedan rizik nije vredan toga. Volim svoj život", rekao je doktor.

Druga stvar koju ovaj doktor izbegava u širokom luku jesu kiropraktičari.

"Veliki je broj pacijenata koji sam viđao nakon tretmana vrata kod kiropraktičara, a koji su zadobili disekciju vertebralne arterije i moždani udar ili paralizu", objašnjava on.

Naime, kiropraktičari mogu da vam trenutno "pomognu" ali sigurnije da odete na masažu ili uradite par vežbi, kako biste se oslobidili bola u leđima ili vratu. I za kraj, dr Dejv kaže da nikad ne bi zapalio cigaretu. Dodaje da je viđao više pacijenata nego što može uopšte i da izbroji koji su dobili rak pluća, kao aktivni pušači.

01:32

OGLASIO SE DOKTOR IZ TIRŠOVE ZA KURIR TV: Jedna devojčica i dalje u kritičnom stanju, lekari Intenzivne nege neprekidno uz nju

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.