DOKTORKA KOJA LEČI RAK OTKRILA SVOJ REŽIM ISHRANE: Ono što jede za RUČAK iznenadiće mnoge SRBE (VIDEO)
Doktorka, Foto: Printscreen/Instagram/connealymd

saznajte

DOKTORKA KOJA LEČI RAK OTKRILA SVOJ REŽIM ISHRANE: Ono što jede za RUČAK iznenadiće mnoge SRBE (VIDEO)

Doktorka Li En Koneli je podelila na društvenim mrežama šta tačno jede za doručak, ručak i večeru

Objavljeno:

Medicinski centar "Center For New Medicine" iz Kalifornije čini tim stručnjaka koji su specijalizovani za lečenje i prventivu kancera. Tim predvodi doktorka Li En Koneli koja na zvaničnoj Fejbsuk stranici institucije, ali i na svojoj Instagram stranici objavljuje kratke snimke sa zdravstvenim upustvima, ali i kako treba da se pravilno hranimo.

Li En Koneli iz "Center For New Medicine" u jednoj od svojoj objava na Instagramu napisala je da su dijagnoza kancera ili rani simptomi kancera upozorenje i trenutak za "buđenje" kako bi se uspostavili ispravni mehanizmi u organizmu.

"Naše ćelije neprestano reaguju na okruženje i uvek mogu da se vrate u normalno stanje, rast tumora može da se ograniči i spreči. Ali, pre svega moramo da obezbedimo sebi uslove da kancer ne napreduje".

Doktorka Li En Koneli vođena ovom idejom počela je da objavljuje šta doručkuje, ruča i večera u toku dana. Pre svega stavlja akcenat na sve neophodne namirnice da bi organizam funkcionisao što bolje.

Za večeru Li je izabrala biftek, sladak japanski krompir i avokado.

U brojnim klipovima dala je primere ručka koji može da bude i salata u kojoj ima celera, crvenog luka, malo majoneza i senfa sa piletinom. I salatu obično jede sa krekerima ili prepečenim hlebom.

Nekada za ručak jede biftek i rižu sa zelenom salatom.

Kada je doručak u pitanju, povremeno su pržena jaja i tostirani hleb sa malo zelene salate.

Li En Koneli i njen tim navode da je važno da su način života, ishrana i okruženje jedno od ključnih faktora dobrog zdravlja.

BONUS VIDEO:OVA NAMIRNICA JE ZDRAVA, ALI OPREZNO SA NJOM AKO HOĆETE DA SMRŠATE! Nutricionistkinja otkriva kakva ishrana može da produži život

02:32

OVA NAMIRNICA JE ZDRAVA, ALI OPREZNO SA NJOM AKO HOĆETE DA SMRŠATE! Nutricionistkinja otkriva kakva ishrana može da produži život

(Espreso/zenablic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.