OLJA JE IMALA 13, A ON 18 GODINA: Kad ju je POZVAO u PODRUM, uradio je nešto zbog čega je PLAKALA KAO KIŠA
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

OLJA JE IMALA 13, A ON 18 GODINA: Kad ju je POZVAO u PODRUM, uradio je nešto zbog čega je PLAKALA KAO KIŠA

Jedna korisnica Tvitera podelila je priču iz svojih tinejdžerskih dana koja treba svim današnjim tinajdžerkama da posluži kao životna lekcija

Objavljeno:

Tviteru je osvanula ispovest jedne korisnice koja svim devojkama treba da bude poučna lekcija

Jedna korisnica Tvitera podelila je priču iz svojih tinejdžerskih dana koja treba svim današnjim tinajdžerkama da posluži kao životna lekcija.

Ona je u svojoj ispovesti objasnila da kada je imala 13 godina bila je ludo zaljubljena u lokalnog zavodnika, od nje starijeg pet godina. Redovno ga je viđala u kafiću, praktično je bila opčinjena sa njim. Dočekala je da joj se desi trenutak da je pozove da izađu ispred kafića da popričaju.

Odveo je u podrum gde je zaljubljena devojčica željno iščekivala poljubac. Ali u tom trenutku desilo joj se neočekivano. Dreknuo je na nju: "Alo mala, da li si ti normalna da pođeš sa nekim u mrak koga ne poznaješ? Šta da sam neki manijak? Šta bi onda lutko?"

Suze su joj kvasile lice. Osećala se povređeno i izigrano jer nije ni hteo da je poljubi već nauči pameti. Ali je shvatila koliku joj je uslugu učinio. Zahvalna mu je na životnoj lekciji i preko Tvitera je Muti, njenoj davnoj simpatiji poslala poruku da mu je večno zahvalna, iako je tad mislila da je kreten. Sad posle 40 godina shvatila je da je čovek koji ju je pripremio za ono što će kasnije doživeti i za ljude kakve će sresti.

Mnogi korisnici su komentarisali da je njegov potez surov, ali sa dobrom namerom i da zaista zaslužuje svako poštovanje.

00:16

Jelena Karleusa otkrila sce detalje o odnosi sa Duskom

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.