tradicionalno
LISTOVI KISELOG KUPUSA U TEGLI ZA NAJBOLJU SARMU: Starinska zimnica za koju je potrebno samo 3 sastojka
Tri sastojka su potrebna za listove kiselog kupusa u tegli od kojih ćete napravite najbolju sarmu
Kiseli kupus je jedna od najpoznatijih zimnica u našoj zemlji, a isto tako i jedna od najboljih.
Od njega domaćice prave sjajne zimske specijalitete - sarmu, podvarak...
Sada su pred vama listovi kiselog kupusa u tegli od kojih ćete moći da napravite najbolju sarmu.
Nećete morati da kiselite u buretu ako nemate vremena, a ova zimnica je gotova brzinom svetlosti.
Potrebna su vam samo tri sastojka za ovaj recept
voda
so - 1 kašika na litar
NAČIN PRIPREME
Podelite glavice na listove. Oni se uvijaju u rolne i poređaju se u tegle.
Dopunjuju se posoljenom vodom i zatvaraju se poklopcima.
Tegle se kuvaju u vodi pola sata.
Posle se čuvaju na hladnom. Sterilisani listovi kupusa se koriste za sarme.
Bonus video:
(Espreso/Bonapeti.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!