POČINJE ZA 4 DANA I DONOSI VELIKE PROMENE: Jesenja ravnodnevica je VELIKA PREKRETNICA u 2023. godini
Jesen, Foto: Profimedia

Astro

POČINJE ZA 4 DANA I DONOSI VELIKE PROMENE: Jesenja ravnodnevica je VELIKA PREKRETNICA u 2023. godini

Ravnodnevica 23. septembra označava prekretnicu u astrološkoj godini. Energija počinje da se kreće u novom pravcu, a stvari počinju da se menjaju, razvijaju i rastu

Objavljeno: 16:29h

Ako pogledamo astrološku godinu, jesenja ravnodnevica je pola puta i vreme kada počinju da se otvaraju poglavlja na kojima smo radili. Iako nećemo stići do kraja ovog putovanja do martovske ravnodnevice, možemo razmisliti o tome kako smo došli do ove faze našeg putovanja i kako bismo želeli da se završi.

Kako biste želeli da se završi ovo poglavlje? U kom pravcu želite da krene ostatak priče? Iako nemamo potpunu kontrolu nad događajima u našim životima, ravnodnevica je dobro vreme da progovorimo i damo Univerzumu, sebi i drugima da znaju šta nam je potrebno.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Ravnodnevica: između fizičkog i duhovnog

Ravnodnevica je sveto vreme kada je veo između fizičkog i duhovnog sveta tanak, a energetska mreža planete dolazi u višu vibraciju i harmoniju. Univerzum oštro reaguje na ravnodnevicu, a to je nešto što bismo čak mogli da vidimo sa promenom godišnjih doba.

Na severnoj hemisferi priroda počinje da odbacuje i pušta, a na južnoj hemisferi sve počinje da raste i cveta. Bez obzira gde živite, svi možemo osetiti ovu promenu u energiji koja teče kroz naše živote. Možda ćemo otkriti da neke stvari treba pustiti, dok druge procvetaju.

Znanje o tome šta treba da proširimo, a šta da suzimo, može da postane kristalno jasno u zoru ravnodnevice. Počećemo da uviđamo šta nam je najvažnije, na šta želimo da trošimo energiju i gde želimo da stavimo svoje namere. Ako se osećamo van ravnoteže ili želimo da se stopimo sa energijom Univerzuma, provođenje vremena na otvorenom u povezivanju sa prirodom može biti neverovatno lekovito.

Septembarska ravnodnevica i početak sezone Vage

Septembarska ravnodnevica takođe označava početak sezone Vage, horoskopskog znaka koji je snažno povezan sa pronalaženjem ravnoteže i protoka između davanja i primanja u našim životima. Vaga takođe predstavlja sopstvo unutar drugog, što je u suštini ono što postajemo u mnogim različitim odnosima u našim životima.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Da li nam se sviđa ono što smo kada smo u blizini određenih ljudi? Postoje li veze koje izvlače ono najbolje u nama? Da li postoje određeni odnosi koji nas izazivaju da rastemo izazivajući naše traume i podsvesno ponašanje? Postoje li veze koje su jednostavno zabavne i koje nas podsećaju na radost koju imamo? Postoje li odnosi koji izgledaju jednostrano ili odnosi koje moramo održavati da bismo ostali profesionalni i sačuvali mir? Odnosi su često naši najveći učitelji. Oni su nam potrebni da bismo napredovali, rasli i razumeli ko smo zaista.

Ako želite da se bavite nekim vezama, ravnodnevica i energija sezone Vage mogu biti dobar trenutak za to. Sigurno postoji veza u vašem životu o kojoj iz nekog razloga često razmišljate – možda osećate da vas guši ili da zbog te veze postajete najbolja verzija sebe.

Pitanja u nastavku mogu vam jasnije pokazati kako se zaista osećate u vezi i na taj način vas podstaći da je prekinete ili još više uložite u nju. Odgovor leži u vama i sami ćete ga otkriti...

Šta mislite, šta ova veza pokušava da vas nauči?

Da li smatrate da je ovaj odnos karmička veza ili zapisan u vašem ugovoru o duši? Ako jeste, šta mislite šta je viša svrha svega toga?

Da li ste možda nečija projekcija u ovoj vezi ili želite da stvari budu drugačije nego što jesu?

Da li zaista slušate i jasno komunicirate u ovoj vezi ili samo pretpostavljate?

Da li bi nešto trebalo da se promeni u ovom odnosu, i ako jeste, da li ta promena može da krene od vas?

Koji delovi vas su ugušeni u ovoj vezi? Koji su tvoji delovi procvetali?

Majke i snajke

02:02

DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU MAJKE I SNAJKE Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI

(Espreso/Sensa.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.