OVE 3 STVARI MORATE URADITI PRE 23. SEPTEMBRA! Svi zapisuju DATUM, EVO ŠTA SE TADA SPREMA
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVE 3 STVARI MORATE URADITI PRE 23. SEPTEMBRA! Svi zapisuju DATUM, EVO ŠTA SE TADA SPREMA

Još od davnina važi pravilo kada je ovaj datum u pitanju

Objavljeno:

Jesenja ravnodvnevnica označava početak jeseni na severnoj polulopti i dešava se svake godine oko 23. septmebra, ove godine počinje baš tada 23. a razlog zbog kog se ravnodnevnica ne dešava svake godine istog datuma jeste to što tropska godina (vremenski period koji je potreban da bi se Sunce, gledano sa Zemlje, našlo u istoj tački obišavši krug) traje šest sati duže od neprestupne kalendarske godine.

Tih dana je energija drastično pojačana i smatra se je potrebno iskoristi ih za transformaciju, pozitivne promene i lični razvoj.

Što se tiče fenf šui stručnjaka, sada je neophodno da napravite reorganizaciju u domu koja će vam doneti novu lepu i pozitivnu energiju.

1. Očistite svoj orman Ponovo je vreme da odložite letnju odeću i zamenite je u ormanu za toplu, jesenju. Dok pregledavate svoju odeću, odvojite malo vremena da očistite svoj orman. Ako vam je orman pun, energično govorite univerzumu da nemate mesta za ništa novo. Napravite prostor za neke neverovatne mogućnosti!

2. Osvežite svoju posteljinu Kako vreme postaje hladnije, prilagodite posteljinu u skladu sa tim. Jesen i zima podrazumevaju da uzmete jorgane i toplu ćebad. Priuštite sebi tkaninu od organskih materijala. Takođe razmislite o bojama vaše posteljine. Toplije zemljane boje poput bordo, braon i narandžaste, sjajne su za hladnije mesece.

3. Dubinski očistite frižider

Horoskop
foto: Profimedia

Zajedno sa odećom koju nosite i krevetom u kome spavate, promena godišnjeg doba takođe doprinosi promeni u hrani koju jedete. Ovo je vreme za prelazak na topliju, kuvanu hranu i manje sirove, hladne hrane. Gledajte na ovo kao na priliku za dubinsko čišćenje i uklanjanje nereda. Ispraznite frižider i uklonite sve što je isteklo, staro i/ili pokvareno. Ako je moguće, kompostirajte organski materijal. Za čišćenje frižidera možete koristiti prirodna sredstva kao što su soda bikarbona, mešavina sirćeta, vode i eteričnog ulja eukaliptusa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.