OVAKO SOČAN SENDVIČ JOŠ NISTE JELI: Tost hleb sa KAJGANOM I PARIZEROM koji se TOPE U USTIMA
Sendvič, Foto: Printscreen Instagram/foodnetwork

recept

OVAKO SOČAN SENDVIČ JOŠ NISTE JELI: Tost hleb sa KAJGANOM I PARIZEROM koji se TOPE U USTIMA

Doručak ili večera koju će cela porodica obožavati

Objavljeno: 15:53h

Doručak je glavni obrok i trebalo bi započeti dan kaloričnim jelom koji po pravilu sadrži proteine. Mališanima je doručak veoma bitan i po svaku cenu bi trebalo izbegavati niskokalorično mleko sa pahuljicama ili razne vrste popularnih "mazalica".

Predlažemo vam da iskoristite namirnice koje već imate u frižideru, ali koje ćete tako pripremiti da će vaše dete uvek pojesti sve i tražiti još.

Recept za jednostavan sendvič od omleta sa kačkavaljem na Instagramu pregledan je više miliona puta i postao je omiljen među gledaocima. Jednostavan, a tako popularan recept je inspirisan videom jednog uličnog prodavca hrane iz Indije, a svako ga može napraviti kod kuće.

Sastojci:

dva parčeta tost hleba

praziluk ili mladi luk, po želji

so, po želji

dva jaja

dve kriške kačkavalja

nekoliko niti šunke/ parizera

malo ulja za prženje

Priprema:

Iseckajte malo praziluka ili mladog luka. Umutite kajganu od dva jaja, pa malo posolite i dodajte u to luk. Sve to stavite u tiganj na koji ste prethodno sipali malo ulja. Odmah stavite dva parčeta tosta jedno pored drugog i to tako što ćete u smesu okrenuti jednu, pa drugu stranu.

Pošto se jedna strana dobro zapeče, okrenite celu kajganu na kojoj su ova dva parčeta tosta, pa zapecite i tu drugu stranu. Dok se i druga strana kajgane sa tostom peče, stavite po parče kačkavalja u listiću ili bilo kog drugog kačkavalja. Na video snimku nije navedeno, ali pored kačkavalja možete staviti i po parče ili dva šunke ili parizera. Spojte ova dva parčeta hleba i pritisnite ih jače da se sjedine.

Majke i snajke

02:02

DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU MAJKE I SNAJKE Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.