KOLIKO SE*SUALNIH PARTENERA ŽENE SMEJU DA IMAJU? Ovaj ODGOVOR će MUŠKARCE ostaviti BEZ TEKSTA - tome se nisu nadali
Seks, Foto: Profimedia

šok

KOLIKO SE*SUALNIH PARTENERA ŽENE SMEJU DA IMAJU? Ovaj ODGOVOR će MUŠKARCE ostaviti BEZ TEKSTA - tome se nisu nadali

Žene ne žele nikada i nikome, pa često ni same sebi, da priznaju koliko su imale muškaraca, odnosno sa koliko muškaraca su spavale

Objavljeno:

Sami znate da je ženama dopušteno mnogo manje seksualnih partnera nego muškarcima. Kada muškarac ima veliki broj žena sa kojima je spavao on je frajer. Međutim, kada žena ima veći broj muškaraca sa kojima je spavala ona ispada žena lakog morala.

Seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Žene obično imaju između 3 i 10 muškaraca tokom života. Ukoliko se ubrajate u ovu kategoriju vi već znate šta želite od muškarca za kog ćete se vezati. Žene koje su imale 10 do 20 muškaraca su malo slobodnijeg duha i žive život bez ograničenja. Žene koje su imale više od 20 muškaraca izazivaju podeljeno mišljenje. Međutim, mi mislimo da ste se vi u životu dosta zabavljali i probali dosta toga.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Svi znamo da se ova različita mišljenja javljaju zbog toga što muškarci, dok su mlađi, žele da se zabavljaju sa ženama koje imaju iskustva. Nasuprot tome, kada požele da imaju ozbiljniju vezu ili da stanu na ludi kamen žele ženu koja je nevina. Postoje žene koje žele seks sa partnerima sa kojima znaju da nemaju zajedničku budućnost. To rade isključivo radi zadovoljenja svojih seksualnih potreba, pa nemaju muku oko toga da li će raskinuti i patiti. Smatramo da će u budućnosti žene imati više seksualnih iskustava pre braka, jer današnji muškarci pokušavaju da odlože zajednički život na što duže vreme. Nadamo se da će i muškarci u budućnosti prihvatati iskustva žena kao normalnu stvar i da neće odbacivati žene ukoliko su imale isti ili veći broj partnera od njih.

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.