IMALA JE SE*S SAMO 2 SATA NAKON POROĐAJA: Za ONO što je osetila tokom odnosa OKRIVILA je JEDNU STVAR
Trudnoća, Foto: Profimedia

šok!

IMALA JE SE*S SAMO 2 SATA NAKON POROĐAJA: Za ONO što je osetila tokom odnosa OKRIVILA je JEDNU STVAR

Lekari navode da bi trebalo sačekati nekoliko meseci do prvog intimnog odnosa sa partnerom, nakon porođaja, ona to nije uradila

Objavljeno:

Debora Hodž iz Londona u svojoj ispovesti otkriva kako je stupila u intimni odnos sa tadašnjim partnerom, odmah nakon što je rodila četvrto dete. Sve se dogodilo u julu 2013. godine i kako kaže, pripadala je grupi majki koje su otvoreno govorile o temi za koju mnogi smatraju da je tabu. Pričale su o tome kada su se osećale spremno za intimni odnos posle porođaja, ističući da je mnoge sramota da ovo pitanje postave lekaru.

Debora kaže da je za seks bila spremna nakon dve nedelje, posle svakog porođaja. "Dok je Amelija ležala u svom krevetiću, moj partner i ja smo se mazili na krevetu, a imali smo intimni odnos samo dva sata nakon porođaja", rekla je Debora u emisiji "This Morning" i dodala kako je njena četvrta trudnoća sa novim partnerom bila srećno iznenađenje. Ona je tada imala 39, a on 24 godine i nije mislila da bi ponovo mogla da zatrudni, objasnila je.

Trudnica, Trudnoća
foto: Sam Edwards / Hoxton / Profimedia

Debora je rekla da su ona i njen partner bili intimni tri do četiri puta nedeljno tokom cele trudnoće. Ćerku Ameliju rodila je u 20 časova 25. jula 2013. i rekla je da je dobila privatnu sobu za oporavak. Dodala je da veruje da je epiduralna anestezija koju je primila, možda bila razlog zbog kog se nije osećala neprijatno.

"Među nama je postojala ta neverovatna bliskost. Nisam se osećala se**i, ali sam se osećala posebno... Nisam mogla da verujem da smo to učinili. Prepisivala sam to svim lekovima koje sam uzimala", rekla je novinarima. Dodala je da su ona i njen partner ponovo vodili ljubav tri dana nakon što se vratila kući iz bolnice, ali su pritom pazili na šavove. Ipak, veza nije potrajala, a par se navodno razišao samo nekoliko meseci nakon Amelijinog rođenja.

Podsetimo, Debora je ranije govorila o tome kako se oseća dok hoda gola pred svojom decom i kako ih uči da budu ponosni na svoja tela. Debora se osećala ranjivo zbog toga što je samohrana majka sa malom bebom, ali sada, kada njena ćerka kreće u školu, misli da je spremna da se vrati upoznavanju sa muškarcima. "Mislim da bi nove mame trebalo što pre da se vrate intimnim odnosima", rekla je.

Seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Pojedini stručnjaci kažu da je preporučenih šest nedelja predugo za čekanje, dok drugi misle da je prerano. Iako se većina žena oporavlja od porođaja u roku od osam nedelja, oporavak može da potraje mnogo duže. "Oporavak je veoma promenljiv. Ovo je toliko individualno iskustvo za žene da je zaista teško postaviti pravila. Utvrđeno je da je 24 odsto majki čekalo do šest nedelja nakon porođaja, dok je još 46 odsto čekalo šest meseci, godinu ili više pre nego što se vrati intimnom odnosu", rekla je jednom prilikom Rebeka Amaru, ginekološka sestra. Pre nego što se vratite intimnom odnosu nakon porođaja, najbolje je da se posavetujete sa lekarom.

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.