NUTRICIONISTKINJA OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU ZA RAVAN STOMAK: Samo OVE 3 NAMIRNICE dodajte svakom obroku
Ishrana, Foto: Printscreen/Youtube/Inspired Taste

mršavljenje

NUTRICIONISTKINJA OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU ZA RAVAN STOMAK: Samo OVE 3 NAMIRNICE dodajte svakom obroku

Uz ovaj trik čuvene nutricionistkinje imaćete najravniji stomak do sada

Objavljeno:

Ako maštate o ravnom stomaku, sad je pravo vreme da počnete da radite na tom cilju. Naime, dijetetičarka Meri Sabat savetuje da u svaki obrok uvrstite tri namirnice i tako već ove jeseni smanjite centimetre u struku.

- Zeleno lisnato povrće, nemasni proteini i zdrave masti su pravi put do ostvarenje vaših ciljeva, tvrdi Sabat, navodi Index.hr.

Povrće poput spanaća, kelja i blitve može da pomogne u skidanju sala, ovakava ishrana će sigurno dovesti do povoljnih rezultata.

Ishrana, Zdravlje
foto: Profimedia

Zeleno lisnato povrće je prepuno vlakana, vitamina i minerala i pridonosi osećaju sitosti i pomaže nam da se držimo kalorijskog deficita.

Nemasni proteini, kao što su pileća prsa, ćuretina, tofu i riba, ključni su u borbi protiv neželjenih kilograma. Oni pomažu u izgradnji i održavanju mišićne mase i održavaju nas sitima.

Zdrave masti, koje se nalaze u avokadu, orašastim plodovima, semenkama i maslinovom ulju, takođe su neophodne za gubitak naslaga na stomaku.

Podstiču sitost, pomažu u kontroli gladi i regulišu osetljivost na insulin, čime pomažu u sprečavanju skokova šećera u krvi i skladištenju viška masnoće oko stomaka.

OVA NAMIRNICA JE ZDRAVA, ALI OPREZNO SA NJOM AKO HOĆETE DA SMRŠATE! Nutricionistkinja otkriva kakva ishrana može da produži život:

02:32

OVA NAMIRNICA JE ZDRAVA, ALI OPREZNO SA NJOM AKO HOĆETE DA SMRŠATE! Nutricionistkinja otkriva kakva ishrana može da produži život

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.