U OVOM OSLIĆU SRBI SE DAVE: U pavlaka SOS umočite HLEB, ručak koji IZUVA
Ilustracija, Foto: Printsceen/Youtube/igythecook9458

preukusno!

U OVOM OSLIĆU SRBI SE DAVE: U pavlaka SOS umočite HLEB, ručak koji IZUVA

Ovo je ručak koji svaki Srbin voli

Objavljeno:

Napravite oslića za ručak koji će oduševiti celu porodicu!

Sastojci:

  • 4 fileta oslića
  • 3 kašike brašna
  • 3 kisela krastavčića
  • 1 kašika seckanog peršuna
  • 100 ml mleka
  • 2 kašike kisele pavlake
  • So, ulje
Oslić
foto: Printscreen/youtube/Mikina Kuhinja

Priprema:

Filete oslića posoliti, uvaljati u brašno i pržiti na malo ulja po 5 minuta sa svake strane. Sitno iseckati krastavčiće i iscediti. Izvaditi prženu ribu i uistom tiganju kratko propržiti brašno, naliti mleko i krčkati uz mešanje dok se ne zgusne. Dodati pavlaku, pomešati i skloniti sa ringle. Dodati krastavčiće i peršun, promešati, preliti preko ribe.

Bonus video:

Teodora Delić - Bolja sam riba od svih njih koje ce ući večeras

04:18

Teodora Delić - Bolja sam riba od svih njih koje ce ući večeras

(Espreso/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.