Ilustracija, Foto: Printsceen/Youtube/igythecook9458
preukusno!
U OVOM OSLIĆU SRBI SE DAVE: U pavlaka SOS umočite HLEB, ručak koji IZUVA
Ovo je ručak koji svaki Srbin voli
Objavljeno:
Napravite oslića za ručak koji će oduševiti celu porodicu!
Sastojci:
- 4 fileta oslića
- 3 kašike brašna
- 3 kisela krastavčića
- 1 kašika seckanog peršuna
- 100 ml mleka
- 2 kašike kisele pavlake
- So, ulje
Priprema:
Filete oslića posoliti, uvaljati u brašno i pržiti na malo ulja po 5 minuta sa svake strane. Sitno iseckati krastavčiće i iscediti. Izvaditi prženu ribu i uistom tiganju kratko propržiti brašno, naliti mleko i krčkati uz mešanje dok se ne zgusne. Dodati pavlaku, pomešati i skloniti sa ringle. Dodati krastavčiće i peršun, promešati, preliti preko ribe.
Bonus video:
Teodora Delić - Bolja sam riba od svih njih koje ce ući večeras
(Espreso/Alo!)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!