NAJVEĆE ZLOPAMTILO HOROSKOPA KOJE VAS LAKO PREVARI: Ako oseti izdaju, za tren će vam napraviti PAKAO od života!
Ilustracija, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

dobro ih se pazite

NAJVEĆE ZLOPAMTILO HOROSKOPA KOJE VAS LAKO PREVARI: Ako oseti izdaju, za tren će vam napraviti PAKAO od života!

Ovo je najveće zlopamtilo horoskopa

Objavljeno:

Na pitanje koji znak horoskopa najviše voli osvetu, svako ko se iole razume u astrologiju, odgovoriće - Škorpija. Istina, astrolozi kažu da je reč o jednom od najvećih zlopamtila. To je znak koji pamti sve, ali ono po čemu se posebno ističe, to je da Škorpija takvo znanje koristi kao moćno oružje u situacijama koje to zahtevaju.

Ključna karakteristika Škorpije je da primeti sitnice, detalje i najmanje promene tokom interakcije sa drugima. Sve se to dešava zato što Škorpija strahuje da ne bude povređena. Reč je o znaku koji je veoma moćan, zbog čega drugima često deluje surovo, ali i kao osoba koja nema emocije. To je daleko od istine, jer kada Škorpija voli, voli svim srcem. Tada je ranjiva, a svoje pamćenje koristi kao štit kojim predviđa buduće izdaje.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Kada Škorpija oseti da ju je neko neopravdano izdao, pažljivo će analizirati takvu informaciju. Ako ste joj se zamerili, a niste dobili "povratni udarac", nemojte da mislite da će tako i ostati. Škorpija samo čeka pravi trenutak, a vaša izdaja će joj služiti kao podsetnik da bude veoma oprezna u daljoj komunikaciji sa vama.

Osobe rođene u ovom vodenom znaku su pod uticajem Marsa i Plutona. Mars im daje takmičarsku i agresivnu prirodu, dok im Pluton pomaže da prikriju bes koji osećaju. Kad se naljute, Škorpije su veoma sarkastične i podle, a mnogi ljudi se dive vokabularu kojim tada barataju.

Škorpija mrzi kada je neko potkopa ili kada uradi ili kaže nešto loše nekome koga voli. Ne voli površne i prevrtljive, ali ni domišljate ljude koje "ne može da prevede žedne preko vode". Ipak, ako vas Škorpija voli, budite sigurni da kraj sebe imate veoma lojalnu osobu koja će vas uvek zaštititi od neprijatelja, ma koliko god posledice bile loše po nju.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.