ASTROLOG MIROSLAV TVRDI DA ĆE OVA PLANETA UDARITI DIREKTNO NA VAS: Ništa slično nije VIĐENO, trajaće do 2024.
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZAPAMTITE

ASTROLOG MIROSLAV TVRDI DA ĆE OVA PLANETA UDARITI DIREKTNO NA VAS: Ništa slično nije VIĐENO, trajaće do 2024.

Uprkos ozloglašenom retro hodu bilo koje planete, Jupiter je srećan pa je srećan. Sa koje god strane da ga pogledamo, on će uvek donositi ono što je njegova uža specijalnost

Objavljeno:

Ovaj položaj planeta će zauzeti u znaku Bika i držati do kraja godine

Jupiter je planeta koja donosi najveće povoljnosti kroz horoskop. Planeta zadužena za ekspanziju, sreću, naše veliko svetlo na nebu, kreće putem svog retrogradnog hoda. Do kraja godine će biti u toj poziciji u znaku Bika. Šta zapravo on može doneti?

Pre svega treba naglasiti da je on jedina planeta koja kada je retrogradna donosi mnogo više benefita nego u direktnom hodu. Zašto je to tako?

Uprkos ozloglašenom retro hodu bilo koje planete, Jupiter je srećan pa je srećan. Sa koje god strane da ga pogledamo, on će uvek donositi ono što je njegova uža specijalnost.

Ovih dana Jupiter pravi trigon sa retrogradnim Merkurom, pa ćemo dobiti srećne okolnosti u ovom čudnom plesu planeta na nebu. Sve što ste ranije hteli, a niste mogli imati, Jupiter vam to daje kroz spontanost i čudne, ali i mirne momente koji se dešavaju na dnevnom nivou svima.

Takođe jedna od najbitnijih pozitivnih stvari koje retrogradan Jupiter u Biku donosi jeste rad na unutrašnjem biću. Koliko ste zapravo zadovoljni sobom, kako da radom na sebi postanete još bolja verzija sebe. Kroz koje traume ste morali proći ne bi li danas svesno rekli sebi "Ponosan sam na sebe!" (bez ega)...

Planeta sreće u znaku vrednosti

Jupiter
foto: Profimedia

Sama rečenica kaže šta će nam sreća biti tema do kraja godine. Odnosno koliko vi lično vrednujete sebe i svoju emociju. Sve te teme neće doći kroz mučno učenje ili bolne lekcije kako smo navikli kod retrogradnog hoda. Sve ćete jednostavno znati u narednom periodu. Jer do kraja godine hod ove prelepe planete koja pruža i daje toliko toga naučiće vas da konačno razumete prepoznati razliku između onoga što je moralo da se desi da bi dobili benefite i onoga što je samo izašlo iz ličnog ega.

Kao što je i u mračnom univerzumu i najslabija svetlost zvezde ipak svetlost, tako i najveće eksplozije u univerzumu dolaze od upravo tih najsitnijih zvezda. Nije sve tako mračno, samo trebamo skinuti povez preko očiju i ugledati svetlost na kraju ovog strašnog tunela.

Jupiter je vaša vodilja. Pratite intuiciju i budite svesni da ste vođeni i da ste na pravom putu.

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.