MUŠKARCI OTKRILI KOLIKO DUGO MOGU DA IZDRŽE BEZ SE*SA: Potrebnije nam je NEGO ŽENAMA sve preko ovoga je MNOGO
Seks, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Intima

MUŠKARCI OTKRILI KOLIKO DUGO MOGU DA IZDRŽE BEZ SE*SA: Potrebnije nam je NEGO ŽENAMA sve preko ovoga je MNOGO

Evo koliko muškarci mogu da izdrže bez intimnih odnosa!

Objavljeno:

Redovni intimni odnosi imaju brojne prednosti po zdralje kod žena i muškaraca. Ipak, mnogi žive u uverenju da muškarci imaju veću potrebu za njima, ali savremeno vreme je dovelo do saznanja da i žene imaju izraženi libido, a ponekad čak i veći od muškog.

Jedno istraživanje obuhvatilo je muškarce u godinama između 20 i 40 i oni su se otvoreno izjašnjavali o svojim iskustvima vezanim za intimni život. Naučno je dokazano da ni muškarci ni žene ne preživljavaju bez osnovnih ljudskih potreba, a to su hrana, voda, san i slično.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prepuštanje nagonima, pak, nije neophodno za preživljavanje. Kontrolisanje nagona žudnje počinje zapravo već oko druge godine, tako da to odrasloj osobi ne bi trebalo da bude nimalo teško, budući da ljudi ne umiru bez intimnih odnosa. Međutim, ono što je važno jeste da se spermatozoidi sa "isteklim rokom trajanja" u testisima moraju se s vremena na vreme ukloniti.

"Telo koje ejakulira 'stare' spermatozoide nema nikakve veze sa intimnim odnosom. Telo će često odlučiti da to uradi tokom spavanja dok se odvijaju drugi procesi čišćenja i lečenja, pa pravi odnos nije potreban", stav je struke, a evo i šta su pojedinci izjavili u komentarima. Svi veruju da pripadnici jačeg pola ne mogu dugo bez odnosa.

"Muškarci nisu napaljeniji od žena, ali nam celog života govore da želimo da imamo odnose nekoliko puta dnevno. Imam 38 godina i samac sam od svoje 22. Kunem se, imao sam samo 22 godine kada sam imao svoju poslednju devojku. Otad sam samo razmišljao o odnosima, ali sam bio zadovoljan i relaksiran jer sam pronašao načine da zamenim snošaj. Da budem iskren, iz nekog razloga zapravo dobijam više intimnog zadovoljstva kod masturbi*anja nego od stvarnog odnosa. Za mene je mastu*bacija intenzivniji osećaj u kojem više uživam. I intimni odnos je bio dobar, ali je bio slabijeg intenziteta u odnosu na onaj osećaj eksplozivnog vrhunca koji dobijam isključivo mastru*bacijom. Tokom intimnog odnosa trebalo bi mi 10-20 minuta da osetim bilo kakvu reakciju u vidu nadolazećeg orgazma, dok taj osećaj dobijem 5 minuta nakon što počnem da mastu*biram, što mislim da je mnogo bolje", napisao je jedan čovek koji je bio deo istraživanja.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Drugi je imao sličan stav o samozadovoljavanju:

"Mastu*bacija mi je skrenula pažnju sa žena i mislim da sam zbog toga uspeo da ostanem van veze dugo. Iskreno, ako sam ovoliko dugo izdržao bez devojke 100 odsto sam siguran da mogu da provedem ostatak života bez partnerke i veze i da ću biti sasvim dobro ako to odaberem. Da, muškarci mogu bez odnosa dugo vremena. Iako nisam siguran koliko je bio najduži period bez njega, mogu reći da su od dva do 6 meseci bez ejakulacije u redu. Sada većina muškaraca psihički pati u apstinenciji. Želja je mentalni proces i potrebno je mnogo discipline da bi se ona prevazišla", nadovezao se on.

Ipak, stručnjaci naglašavaju da i preterana mastu*bacija nije zdrava.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.