SRPSKI MUŠKARCI OTKRILI DA LI VOLE SE*S TOKOM ONIH DANA: Evo kada im prija, a kada je veliko "NE"
Ilustracija, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

muškarci se oglasili

SRPSKI MUŠKARCI OTKRILI DA LI VOLE SE*S TOKOM ONIH DANA: Evo kada im prija, a kada je veliko "NE"

Ovo je istina koju niste znali

Objavljeno: 21:15h

I dok jedni muškarci praktikuju intimne odnose tokom onih dana svoje partnerke, drugi ih zaobilaze u širokom luku. Žene se tada često nađu u dilemi - da li da potenciraju akciju u krevetu ili ne? Pre svega, u komunikaciji je ključ. Kako bi znale šta njihov muškarac voli ili ne, potrebno je da obe strane budu otvorene i o tome pričaju izvan spavaće sobe.

Evo šta kažu određeni muškarci o tome! Na popualrnom forumu Redit potegla se rasprava o tome šta muškarci zaista misle o seksu tokom mestrualnog ciklusa. Sudeći po komentarima, čini se da jačem polu ne smeta "malo krvi" u postelji.

Seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

"Zaista ne brinem se previše oko toga. Važno je samo da budem pažljiviji i da postavimo peškire ispod kako ne bi napravili haos", rekao je jedan muškarac. Drugi je dodao da je bio i sa ženom koja je izbegavala odnose tokom perioda i sa onom koja obožavala, te mu je to potpuno u redu.

"Ne bunim se. Nekad moja žena izbegava kada je boli stomak, ali inače zašto da ne", dodao je treći.

Iako je većina potpuno u redu s tim da praktikuje intimne odnose tokom menstruacije svoje lepše polovine, bilo je i suprotnih mišljenja. Nekima sam pogled na krv stvara nelagodnost, dok drugima opadne libido. Sve zavisi od pojedinca, ali svakako je važno da o tome pre smaog čina prodiskutjete sa svojim partnerom.

Šta vi mislite o tome?

Bonus video:

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.