OD 15. SEPTEMBRA KREĆE LJUBAVNO LUDILO ZA OVIH 6 ZNAKOVA: On vam se UDVARA ISPRED NOSA, a vi ga ne vidite
Ilustracija, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

MORATE ZNATI

OD 15. SEPTEMBRA KREĆE LJUBAVNO LUDILO ZA OVIH 6 ZNAKOVA: On vam se UDVARA ISPRED NOSA, a vi ga ne vidite

Za ove ljude kreće ljubavni preokret

Objavljeno:

Važan astrološki aspekt desiće se 15. septembra kada će se mlad Mesec naći u Devici, a najviše će se osetiti na polju ljubavi. Neki znakovi horoskopa će posebno na svojoj koži osetiti ove promene, njihove veze će postati čvršće, stabilnije, a oni koji su imali neke nejasnoće u odnosima, razrešiće ih na najbolji mogući način. Takođe, tokom ovog perioda (do 28. septembra) postoji šansa da se reše važna finansijska pitanja, na primer, da se postignu dogovori o kupovini stana, selidbi, podeli imovine… Septembar je inače mesec kada se dešavaju velike promene. Ovih 6 znakova Zodijaka očekuju drastične promene u ljubavi zbog mladog Meseca u Devici 15. septembra!

Devica

Mladi Mesec u vašem znaku će vam dati energiju da ljubavni život gradite po svojim pravilima! Donećete važnu odluku kako biste poboljšali odnos a partnerom i uspostavili harmoniju. Jupiter, vladar vašeg sektora ljubavi, kao i vladar polja nekretnina, uticaće na to da rešite važno stambeno pitaje. Moguće je da ćete se useliti u novi stan, razmišljati o renoviranju ili će vam partner predložiti da započnete zajednički život.

Ribe

Mlad Mesec se javlja u vašem sektoru veza – i da, ovo je zasigurno početak nove ljubavi, poznanstva koje će imati romantičnu budućnost. U ovom periodu ćete neverovatno pleniti, suprotni pol neće moći da vam odoli. Takođe je verovatno da će partner organizovati neko zajedničko putovanje. Ne samo da će biti romantično, već i skupoceno i luks! Uživaćete!

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Blizanci

Mlad Mesec u vašem polju nekretnina uticaće da otpočnete novu fazu u vezi sa mestom stanovanja. Zajedno sa partnerom ćete doneti odluku da kupite stan ili plac u nekoj drugoj zemlji ili (ako je partner iz inostranstva) da pređete da živite kod njega. Moguće je da ćete ući u vezu sa muškarcem koji ima veze sa psihologijom, medicinom ili je stručnjak za finansije (radi u poreskoj ili osiguravajućoj kući).

Škorpija

Mlad Mesec u Devici se javlja u vašem sektoru prijatelja, to znači da 15. septembra možete da započnete aferu sa nekim kolegom, prijateljem ili starim poznanikom. Zanimljivo je da će Pluton biti u sektoru putovanja, što znači pozitivan pomak u postojećim vezama. Nije isključen i romantični beg, negde u okolinu vašeg mesta stanovanja, a koji će partner organizovati.

Bik

Mlad Mesec je u vašem ljubavnom sektoru, a Jupiter i Uran u vašoj prvoj kući upriličiće vam jednu strastvenu vezu. Ovaj odnos će najverovatnije biti lišen obaveza i konvencija, jer planete stupaju u interakciju u kućama koje su odgovorne za slobodu i ljubav, a koje u ovom slučaju nisu u sukobu

Jarac

Mlad Mesec je u vašem sektoru putovanja, a Jupiter i Uran u sektoru ljubavi, što će vašeg partnera učiniti proaktivnim. Najverovatnije će vam ponuditi da počnete da živite zajedno ili da zajedno odete na putovanje. Takođe, slobodni bi mogli da upoznaju partnera na nekim kursevima, radionicama, putovanju ili prilikom izrade dokumenata, kao što je na primer – pasoš, prenosi mondo.rs.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.