OVI MUŠKARCI ZODIJAKA OBOŽAVAJU STARIJE ŽENE: Za njih MLADOST NIJE PREDNOST, obožavaće svaku VAŠU BORU
Zavođenje, Foto: Stock Shutterstock

astro zavodnici

OVI MUŠKARCI ZODIJAKA OBOŽAVAJU STARIJE ŽENE: Za njih MLADOST NIJE PREDNOST, obožavaće svaku VAŠU BORU

Kada je ljubav u pitanju godine često ne prave problem, kod ovih znakova zodijaka štaviše rade kao afrodizijak

Objavljeno:

Pojedini muškarci vole starije žene. One imaju iskustvo što njima prija, a mnoge od njih i dalje plene lepotom. U današnje vreme nije retkost videti mladića koji sedi u restoranu i drži za ruku damu, sa kojom je očigledno u vezi, a koja je primetno starija od njega.

Većina muškaraca bar u nekom periodu svog života želi partnerku koja je već iskusna i zna šta želi, a šta ne. Ozbiljnost, odgovornost i zrelost su samo neke od osobina koje mlađi muškarci cene kod starijih partnerki. Astrologija ipak smatra da su i zvezde pomalo umešale prste.

U kojim horoskopskim znacima su rođeni muškarci koji su skloni da se zaljube u žene koje su starije od njih.

Zavođenje, Ljubav, Žena, Muškarac, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovan

Ovan, prvi znak Zodijaka, poznat je po svojoj neustrašivoj i avanturističkoj prirodi. Muškarci Ovnovi uspevaju u izazovima i privlače ih starije žene koje odišu samopouzdanjem i nezavisnošću. Oni smatraju da su mudrost i životna iskustva starijih partnerki neverovatno privlačna. Muškarci Ovnovi cene emocionalnu dubinu koja dolazi sa godinama i često su voljni da uče od starijih partnerki.

Lav

Lavovi su prirodno rođeni lideri sa magnetnim šarmom koji privlači ljude svih uzrasta. Kada je u pitanju ljubav, privlače ih starije žene koje poseduju gracioznost, eleganciju i osećaj autoriteta. Lavovi cene mentorstvo i smernice koje stariji partneri mogu da im pruže. Starija partnerka čini da se osećaju sigurnije i cenjenije u vezi.

Haljina, Žena, Lepotica, Brineta, Crvena haljina, Zavođenje, Zavodnica, Stil
foto: Profimedia

Vaga

Muškarci Vage su poznati po romantičnoj prirodi i uvažavanju lepote. Prirodno ih privlače starije žene koje imaju istančan osećaj za estetiku i koje umeju veoma da cene umetnost i kulturu. Vage traže ravnotežu u svojim odnosima, a stariji partneri često donose osećaj stabilnosti i zrelosti koji dopunjuje njihovu idealističku prirodu.

Strelac

Muškarci Strelčevi imaju neprekidnu žeđ za avanturom i neprestanim učenjem. Privlače ih starije žene koje su istraživale svet i mogu da podele zadivljujuće priče o svopstvenim iskustvima. Strelčevi cene intelektualnu stimulaciju. Starije partnerke često pružaju obilje znanja i mudrosti koje prirodnu radoznalost Strelčeva održavaju neprestno živom.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambiciji i odlučnosti. Privlače ih starije žene koje su postigle uspeh i stabilnost u svom životu. Muškarci Jarčevi vide starije partnerke kao mentore koji ih mogu voditi u potrazi za uspehom. Oni cene praktičnu mudrost koja dolazi iz godina i često smatraju da su starije žene jaki stubovi mudrosti i podrške, a o tome piše i portal Astro talk.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.