15. SEPTEMBRA SVIMA SLEDI VELIKA PROMENA: Pored 6 retrgradnih PLANETA biće i MLAD MESEC u DEVICI, VEŽITE SE
Mlad Mesec u Devici, Foto: Beta

astro rolerkoster

15. SEPTEMBRA SVIMA SLEDI VELIKA PROMENA: Pored 6 retrgradnih PLANETA biće i MLAD MESEC u DEVICI, VEŽITE SE

Ova 2023. godina je vrlo intezivna kada su astrološke promene u pitanju, 15. septembar će vas zateći vrlo iscrpljene

Objavljeno:

Zajedno sa Uranom, Neptun, planeta snova i iluzija, takođe je aktivan i retrogradan pod ovim mladim mesecom. Astrologija nalaže da prisustvo Neptuna može nam stvoriti malu maglu, ali će nas takođe voditi da slušamo svoju unutrašnju mudrost. Merkur završava svoje retrogradno putovanje na dan mladog meseca. Merkur se smatra glasnikom bogova, pa obratite pažnju na sve poruke koje nam dođu u ovom trenutku. Šanse su da su poruke koje primamo oko mladog Meseca dodale magiju ili važnost.

Mlad Mesec se dešava 15. septembra i u to vreme je aktivno šest velikih retrogradnih planeta. Snažna retrogradna energija ispod mladog Meseca može da nas povuče unutra i u prošlost, naterajući nas da napravimo bilans kako bismo bili sigurni da u potpunosti razumemo gde smo bili pre nego što krenemo napred.

mesec
foto: AP

Sa toliko planeta koje se kreću retrogradno, možemo osetiti da su život ili određene situacije potpuno stali. Možda je teško ići dalje ili je teško znati kako promeniti dinamiku. Možda ćemo morati još malo da sedimo u blatu pre nego što saznamo put dalje.

Ovaj mlad Mesec u Devici je poslednji pre ravnodnevice i pre početka sezone pomračenja, što znači da postavlja scenu za promene koje su predodređene. Iako ćemo se i dalje osećati kao da stagniramo od svih retrogradnih aktivnosti, ovaj mladi mesec deluje kao prekretnica, osvetljavajući put da nam pomogne da se oslobodimo starog.

Dok će se energije koje se menjaju polako otkrivati same sebe, možda će nam biti dobrodošlo olakšanje ako na trenutak zaglavimo ili stagniramo. Možda ćemo se posle toga osećati prilagođenije, bolje pripremljene i više prihvatajući našu situaciju i mesto u koje ćemo se preseliti.

Devica je uzemljeni zemaljski znak koji predstavlja boginja Devica, koja je simbol celovitosti, unutrašnje svetosti i suvereniteta. Boginja Devica koja vlada Devicom nije vezana ni za koga, ona je zadužena za svoj život i potpuno je povezana sa božanskom moći koja živi u njoj.

Mlad mesec
foto: Profimedia

Možemo koristiti energiju Boginje Device da nas vodi kroz ovo vreme mladog Meseca i podseti se da je sve što nam je potrebno u nama. Šta god da se dogodi, Boginja Devica zna da će biti u redu. Ona zna da će pronaći snagu, mudrost i znanje da savlada sve što joj se nađe na putu.

Na praktičnijem nivou, takođe možemo da kanališemo energiju mladog Meseca u Devici da planiramo, planiramo i organizujemo svoje živote. Njegovu energiju možemo iskoristiti za metodičan i praktičan pristup svemu što treba da uradimo.

Uran, planeta buđenja i promene, aktivan je pod ovim mladim mesecom, dodajući sloj nestabilnosti ili kolebanja ovim energijama. Kad god je Uran jak, možemo se osećati pomalo uznemireno ili nesigurno u budućnost.

Ova neizvesnost će na kraju izazvati buđenje, ali velike su šanse da još uvek nećemo moći da osetimo puno prisustvo ovih energija buđenja.

Zajedno sa Uranom, Neptun, planeta snova i iluzija, takođe je aktivan i retrogradan pod ovim mladim mesecom. Prisustvo Neptuna može nam stvoriti malu maglu, ali će nas takođe voditi da slušamo svoju unutrašnju mudrost.

Ako ne razumemo ili ne možemo da razumemo svoj spoljašnji svet, vreme je da uđemo unutra i razjasnimo svoj unutrašnji svet.

Pored toga, Merkur završava svoje retrogradno putovanje na dan mladog meseca. Merkur se smatra glasnikom bogova, pa obratite pažnju na sve poruke koje nam dođu u ovom trenutku.

Šanse su da su poruke koje primamo oko mladog Meseca dodale magiju ili važnost.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.