OVAKVOM ŠARMU NIKO NE MOŽE ODOLETI: Osvojiće svakoga KOGA POŽELE, a ovo je NJIHOVA TAJNA
Muškarac, Foto: Profimedia

ASTRO

OVAKVOM ŠARMU NIKO NE MOŽE ODOLETI: Osvojiće svakoga KOGA POŽELE, a ovo je NJIHOVA TAJNA

Očaraće vas njihova poetska priroda i spremnost da stvore svet ljubavi i fantazije

Objavljeno:

Svaki od znakova Zodijaka nosi sa sobom posebne osobine ličnosti po kojima se ističe i po čemu je drugačiji od drugih. Dok su jedni poznati po svojoj strastvenosti, drugi su praktični.

Ukoliko ste u potrazi za najšarmantnijim partnerom ovaj vodič bi mogo da vam pomogne u tome da shvatite ko će otopiti vaše srce svojim šarmom. Ovi muškarci jednostavno bez mnogo napora zrače ljupkošću.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Bik- Nežni džin

Ovi muškarci su oličenje pouzdanosti i stabilnosti, a njihovo držanje je stabilno i neverovatno slatko naročito kada su u pitanju njihovi najmiliji. Veoma su odgovorni i neguju ljubav prema svemu što im je prijatno. Možete se onesvestiti od njihove ljubaznosti jer oni daju prednost vašoj udobnosti iznad svega ostalog, prenosi Astrotalk.

Vaga- Šarmantni romantičar

Ovi muškarci su nepopravljivi romantičari sa neodoljivim šarmom. Oni su okrenuti ka stvaranju harmoničnog i lepog sveta i to je izuzetno slatko. Oni znaju kako da vas obore s nogu svojim romantičnim gestovima i komplimentima. Teže pravičnosti i jednakosti u vezi.

Škorpija- Tajanstveni čarobnjak

Muške Škorpije su izuzetno misteriozne osobe sa aurom koja je slatka. Strastveni su i zaintrigiraće vas svojom zagonetnom prirodom. Oni su lojalni i zaštitnički nastrojeni i čine da se osećate cenjeno i obožavano. Trude se da otkriju vaše najdublje želje i to ih čini posebno privlačnim.

Strelac- Avanturistički optimista

Ovi muškarci su po prirodi avanturisti u duši i odišu optimizmom. Njihova slobodoumna priroda i ljubav prema istraživanju držaće vas na nogama. Krasi ih neodoljivi entuzijazam za život i bićete očarani kada i najneobičnije trenutke pokušaju da pretvore u uzbudljivu avanturu.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Jarac- nepokolebljivi šarmer

Jarčevi su nepokolebljive prirode i posvećenosti i osećaju veliku odgovornost za sve št rade. Oni površinski mogu izgledati ozbiljno ali njihova posvećenost za izgradnju stabilne budućnosti sa vama je simpatična. Pouzdani su i posvećeni.

Vodolija- Neobični inovator

Vodolije su nekonvencionalne i ekscentrične i njihova jedinstvenost je neosporno slatka. Otvoreni su i spremni da prihvate neobične osobine što ih čini izuzetno šarmantnim. Pridobiće vaše srce vrlo lako. Njihova nekonvencionalna i simpatična ličnost je magnet za vas.

Ribe- Sanjivi romantičar

Ribe su sanjari i romantične duše, a njihova osetljivost je posebno slatka. Mogu učniti da se osećate kao u najlepšoj bajci. Znaju da saosećaju sa drugima i u skladu su sa svojim emocijama. Očaraće vas njihova poetska priroda i spremnost da stvore svet ljubavi i fantazije.

Astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.